Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,845

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Jeep fanatiği olarak azmanın sınırlarını zorlamak için CJ yi uygun gördüm.. ;D

tecrübeli abilerim camur sever arabalarımız için biyer varmı ?? şöyle parça satan , kaporta yapan,aksesuar çeşidi olan ,hepimiz aracımızın bakımını ve eksiklerini biyer den tamamlıyoruz .Bunları yazdıgımız bir yer . Mesela dün murat ustanın ismini ve yaptıgı işleri gördüm ama nerde bu murat usta

Forumumuzun "Servisler" bölümü yardımcı olabilir. Linkini veriyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=251.0

Jeep34' Alıntı:
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Jeep fanatiği olarak azmanın sınırlarını zorlamak için CJ yi uygun gördüm.. ;D

Hadi zorlayalım :D

Habire gaz veriyorum ama benim aracım bile yok, henüz çıkmadı :D :D :D

Araçlarınız hayırlı olsun....

araçlar ile gittiginiz gezilere özel bir davetiye veya şartların yazılı oldugu yeri göstere bilirmisiniz......(çok soru sordugum için kızmıyosunuz dimi) :smiley:

Cahit Musal (Disco300Td) arkadaşım, aramıza hoşgeldiniz... Bilin ki tam yerindesiniz... ;)

6. Manisa Havacılık Şenliğin de kullanılan araçlardan birisi dikkat çekici

Oldukca fazla dikkat cekmiş şenlik Hummer çevresinde olmuş:smiley: herhalde

Eeee olacak o kadar , hava da geçen kısmıda çok ilgi çekmiş ama hummer bir başka :smiley:

Şenlikte ki diğer fotoğraflar için link vereyim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13568.0

tecrübeli abilerim 5 bijon willys jantı 5 bijon cj 6 jantı farklı mı...?

Hummer heryerde ilgi çeker.Gözler hep üstünde ama tam bir canavar. Hep öndedir.ön cephede

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR