Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,093

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Hummer için fark etmez ki kendine yol açar:smiley: Ya boyle olsa ne yaparız herhalde sadece TEM de gider gelir İst ankara arası:smiley:

Hummer_H6_players_edition_460x0w.jpg

Bu da Hummer limuzin heralde :D

Sadece şehirler arası iş görür dediğin gibi ;D

o siyah hummer redbull hummerı...malesef.... motoru degistirilmiş daha ekomık bi dizel takılmış yerine.arka kısmı daha dogrusu yolcu kısmıda ise bi adet tavandan yükselen dj kabini tatında elektronık alet takılı...yaydıgı ses bi hummera yakışcak düzeyde :smiley: bunları şöfürü ile yakından yapdıgım sohbet sayesinde ögrendim.ahh ahh bi bira daha olsaydı yanımda adamı bi tur atmaya da ikna edicekdim ama...

Bense bira az kalmiş votka ile deneseydın bence bu firsat her zaman çıkmaz:smiley:

Kötü kaçırmışsın fırsatı , yazık olmuş .

crona' Alıntı:
o siyah hummer redbull hummerı...malesef.... motoru degistirilmiş daha ekomık bi dizel takılmış yerine.arka kısmı daha dogrusu yolcu kısmıda ise bi adet tavandan yükselen dj kabini tatında elektronık alet takılı...yaydıgı ses bi hummera yakışcak düzeyde :smiley: bunları şöfürü ile yakından yapdıgım sohbet sayesinde ögrendim.ahh ahh bi bira daha olsaydı yanımda adamı bi tur atmaya da ikna edicekdim ama...

yer gazi ünv şenlikleri id :(i...mekan farklı biyer olsaydı bn o abiye absulute bile acırdımda...

crona, Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

İlgi alanın Offroad ise , kendini Tanışma Köşesinde tanıtmanı rica ediyorum, linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.240

bence damardan girmedin ::smiley: böyle firsat kacarmı? yemek içki kuş sütü kesin evet derdi

hemmerler görünüşte baya kaslı ve aşırı da güçlü bir arac ama bence biraz fazla abartılı geliyor bana hemmer in yapacagıişi unimok lar dahaekonomik üstesinden gelir

selam unimog lar diyecek söz yok onlar önde gider gerekirse bizi çekerler sağlam dostlardır.arayı bozmamak lazım:smiley:
zira heryer çamur onlar abilerimiz zor anlarda hep yanımızda:smiley:

unimog-cu in mystery' Alıntı:
Dizel araçların su geçişlerinde benzinli araçlara göre daha az etkilendiğini kastetmiştim.

benzinli makine suyu yedimi stop eder kalır ama dizel filitreden suyu emdimi direk biyel kolarını eger ve motoru bitirirsin onun için şinorkel yüksek su gecişlerinde iyidir

reis28' Alıntı:
benzinli makine suyu yedimi stop eder kalır ama dizel filitreden suyu emdimi direk biyel kolarını eger ve motoru bitirirsin onun için şinorkel yüksek su gecişlerinde iyidir
Aynen katılıyorum, bende vardı bir dizel makine satılık etmiştim, denemek için suya girdiler ve direk piston kolu elimizde kaldı. Dizellerden filtreden giren su iflah etmez.

BolbuzJack' Alıntı:
CJ.ler hayırlı olosun, bu kış baya aksiyon olacak anlaşılan ;D

Nadir Abi, senin Unimog'un plakası FPL 48'mi? Eğer öyleyse Karland'ın kurumsal dergisi off-road konusunda ki bir yazıda senin aracın resmini kullanmış...

Doğrudur , o plaka benim unimoga ait.Ama yazıyı görmedim.
Telif hakkı olarak MisKöfte nasıl olur ? ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON KONULAR

Geri