crona' Alıntı:o siyah hummer redbull hummerı...malesef.... motoru degistirilmiş daha ekomık bi dizel takılmış yerine.arka kısmı daha dogrusu yolcu kısmıda ise bi adet tavandan yükselen dj kabini tatında elektronık alet takılı...yaydıgı ses bi hummera yakışcak düzeydebunları şöfürü ile yakından yapdıgım sohbet sayesinde ögrendim.ahh ahh bi bira daha olsaydı yanımda adamı bi tur atmaya da ikna edicekdim ama...
unimog-cu in mystery' Alıntı:Dizel araçların su geçişlerinde benzinli araçlara göre daha az etkilendiğini kastetmiştim.
Aynen katılıyorum, bende vardı bir dizel makine satılık etmiştim, denemek için suya girdiler ve direk piston kolu elimizde kaldı. Dizellerden filtreden giren su iflah etmez.reis28' Alıntı:benzinli makine suyu yedimi stop eder kalır ama dizel filitreden suyu emdimi direk biyel kolarını eger ve motoru bitirirsin onun için şinorkel yüksek su gecişlerinde iyidir
BolbuzJack' Alıntı:CJ.ler hayırlı olosun, bu kış baya aksiyon olacak anlaşılan ;D
Nadir Abi, senin Unimog'un plakası FPL 48'mi? Eğer öyleyse Karland'ın kurumsal dergisi off-road konusunda ki bir yazıda senin aracın resmini kullanmış...