Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,845
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Cafer Yusuflu aramıza hoş geldin.Senin gaz69 un fotoları varsa bizlerle paylaşmanı isteriz.
Bu arada dost ve kardeş ülke Azerbaycan'a sevgiler,saygılar.

Etiketler

yuysal' Alıntı:
ARKADAŞLAR: MUHABBETLERİ LÜTFEN SERBEST MUHABBET BÖLÜMÜNDE YAPALIM.
BURASI -TANIŞMA KÖŞESİ (OFF-ROAD)- YENİ ÜYELERİN KENDİLERİNİ TANITMA BÖLÜMÜ.
DUYARLILIĞINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. ;)

(Bu mesaj bir süre sonra kendisini imha edecektir.) :D :D

Yüksel, çok bir "Görevimiz Tehlike" gördüm seni!... :mad: :mad: :mad:

Not: Bir süre önce Nadir bana söylemişti, ilk fırsatta satıcam başkasına demiştim, kısmet sana imiş. ;)

pantokrator' Alıntı:
selam byseyyah sıvastaysan ne onerırsın cjnın parca ve usta sorunu yasayabılecegım bı yerde neye bınmek lazım

Merhaba pantokrator. Off road için bir araba tavsiyesi istiyorsan yardım edemem, çünkü bende bu siteyi yeni buldum sayılır ve hala araçları ve özellikleri tanımaya çalışıyorum. Yeni aldığım TOYOTA hilux aracımın işlerini bitirip off road'a adım atmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Yani aracı kullanma amacını söylersen daha iyi yardımcı olabilirim diye düşünüyorum.

Jose andrio silva kardeşim sana ait bir başlık açıldı. Aracının resimlerini istediğin kadar yükleyebilirsin..kolay gelsin..
Link aşağıda

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14638.0

Turan (halatçı) nasılsın ? epeyidir görüşemiyoruz.. Satılık araç ilanını buradan alıp İlan panosu ''Vasıtalar'' bölümüne taşıdım..Birazda resimlerle süsleyebilirsen iyi olur :smiley:

arkadaşlar tekrardan merhabalar
uzun zaman oldu
umarım herkes iyidir
mustafa abi araba işi tamamdır
yarın akşam klupte görücüye çıkaracağım:smiley:
gelirken ne alayım, baklava börek? :smiley:

Daha önce demiştim galba... birgün herkesin CJ'si olacak diye ama neyse ortalık karışmasın şimdi....olan var olmayan var...

Murat Korkmaz (muratkorkmaz54), Cafer Yusuflu (gazik), Oktay (oktaycj 6) ve Hasan Filiz (hasanfiliz) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Murat Korkmaz (muratkorkmaz54)
Cafer Yusuflu (gazik)
Oktay (oktaycj 6)
Hasan Filiz (hasanfiliz)
Aramıza hoş geldiniz..4 yeni dostumuz daha oldu ..hayırlı olsun..

Ben haber vereyim dedim , ama mutlaka gelmelisiniz diyorum . İstanbul'dan çıkacaklar için yolu tarif ettim ama daha ayrıntılı olarak anlatmaya çalışacağım .
Alıntı linkine tıklarsanız sayfaya ulaşıyorsunuz :smiley:

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar 26-27 Temmuz da kamplı olarak Ankara çıkışlı Gürleyik etkinliği var, katılmak isterseniz buradan haber verebilirsiniz.

Jeep34' Alıntı:
Turan (halatçı) nasılsın ? epeyidir görüşemiyoruz.. Satılık araç ilanını buradan alıp İlan panosu ''Vasıtalar'' bölümüne taşıdım..Birazda resimlerle süsleyebilirsen iyi olur :smiley:

teşekkür ederim uğur abi ben ilan panosunu bilmediğimden serbest muhabbet'e koydum ilanı bu arada bol çamurlu günler :smiley::smiley::smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14713.0

sevgili büyüklerim keşke bizim(karadenizde) yaptığımız organizasyonlara zamanınızı ayırıp gelebilseniz örneğin sinopta off road yarışları var buraya konvoy halinde gelseniz hem tanışsak beraber eğlensek fena mı olur

Gönül hep bundan yana Batuhan arkadaşım fakat yazın herkes bir taraflara dağıldı, gezi bile yapamıyoruz doğru dürüst.
Ama o da olacak... toplanıp geleceğiz, konvoy halinde... ;)

Özellikle Sinop ve doğusu gezmeyi en çok istediğim bölge. Denk düşmedi ya da şanssızlıklar nedeni ile bir türlü o tarafa geçemedim. Geçen sene de isoff ile Batı Karadeniz gezisine başladık fakat sağlık sorunları nedeniyle bir bölümümüz Sinop'a ulaşamadan Bartın'da kestik geziyi... ??? :mad:

Ama intikamım acı olacak, bir gelicem tam gelicem... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR