Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,636

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Yaw bırak Yüksel ders çalışsın. Bizimkini görünce bende şaşırdım. Baba falan demese isim benzerliği diycem :smiley: ..Çok çalışkan öğrenci sankide bide forumda geyiğe başladı ...

Yok abi derslerini okul zamanı çalışsaydı.Şimdi cezasını çekiyor.İşyerinde çıraklık yapıyor.

Pantokrator öncelikle hoşgeldin. Ben sivastayım. Cj' tavsiye etmem çünkü parça ve usta sorunu yaşayabilirsin. ( CJ'si olan arkadaşların affına sığınarak sadece sivas için yorum yapıyorum). Ama karar senin. Selamlar.

selam byseyyah sıvastaysan ne onerırsın cjnın parca ve usta sorunu yasayabılecegım bı yerde neye bınmek lazım

Yüksel , çıraklığını sakın bilgisayar başında yaptırma, her işe koştur , öğrensin hayatın zorluklarını .

yuysal' Alıntı:
Yok abi derslerini okul zamanı çalışsaydı.Şimdi cezasını çekiyor.İşyerinde çıraklık yapıyor.

damast' Alıntı:
Selam ben Murat Hurma. 34 yaşindayım.Alman bir vinç firmasında teknik müdürüyüm.Evliyim ve 10 yasında bir kızım var.Off Road hastaliğina 10 sene önce bullaştim hata battiim.Soğuk ve çamuru çok seviyorum.Bu aşka Suzuki Vitara ile başladım Pajero,Explorer kullandım ve şu anda Opel Frontera ile çamurda boğuşmaya devam ediyorum.
E mail adresim warnlandrover@hotmail.com

slm aramıza hoş geldin aracın güzel aynısından bende kısa bir süre kulandım

Yeni arkadaşlar...

Emrah Ünal (emrahunal)
Ramazan Çetin (klorr)
Erkan Kaya (Bursankarali)
Samet (pantokrator)
Murat Hurma (damast)

Aramıza hoşgeldiniz...

Murat (damast) arkadaşım, hangi şehirdesin?... Vinç deyince malum, bizim "elimiz-ayağımız" bir malzeme... Sana soracağımız çok şey olabilir!...

Emrah Ünal (emrahunal),Ramazan Çetin (klorr),Erkan Kaya (Bursankarali),Samet (pantokrator),Murat Hurma (damast)
Arkadaşlar ..Aramıza hoşgeldiniz...

yahu bu kadar hızlı büyüyen başka bir forum varmı acaba tüm gezenbilirin birgün bir yerde bir araya geldiğini düşünsenize ;D

Arkadaşlar ''Tanışma Köşesi'' nde muhabbet etmemekteyiz. Lütfen sohbetlerimizi bu köşede yapalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.