Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,171
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

hasanfb' Alıntı:
Abi görelim yüklede gerçekten... :smiley:

Bende bugün LR DİSCOVERY çektim hemde 500 m rahat var hafif vıcık çamur dik virajlı bir rampa... Fotoğrafını bulabilirsem yükleyeceğim... :D

4 ekimi unutmayacaklar desene o zaman ;D

Etiketler

hasanfb' Alıntı:
Abi görelim yüklede gerçekten... :smiley:

Bende bugün LR DİSCOVERY çektim hemde 500 m rahat var hafif vıcık çamur dik virajlı bir rampa... Fotoğrafını bulabilirsem yükleyeceğim... :D

ohoooo ben çektiğim CJ lerin mesafelerini toplasam afrikaya yol olur ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
ohoooo ben çektiğim CJ lerin mesafelerini toplasam afrikaya yol olur ;D ;D

Abi ne yaptın ya. Sende mi özellikle seçiyorsun çekilesi CJ leri ;D

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D
Ben böylebir gezi hatırlıyorum

Bizim cj lerin defenderları çekmesi görsel olarak ilk sanırım. İşin özelliği burada zaten. Daha önce çekilen defenderlar nedense hep hasır altı edilmiş.

abiler gezileri adıyla linkiyle verin de biz de bilgi sahibi olalım fransız kaldık ya. ::smiley:

jeep' Alıntı:
sizin gezilerde defender göremiyoruz ki.. bırakında millet araba görsün. batmış çekilmiş filan.. ;D
Bu aralar haklısın gezi filan yaptığımız yok herkezin işi başından aşmış hatta bügün off road yarışı vardı onu bile izlemeye gidemedim :-[

yunus bager' Alıntı:
Yavv ne abisi ;D
bana abi demeyin yavvv kendimi yaşlı hissediyorum :-[ ;D ;D ;D
yaş 32 ;)
pardon yunus kardeşim ama off roadda abilerimizdensin ne kadar olsa öğreneceğimiz çok şey var. ;)

jeep' Alıntı:
Abi ne yaptın ya. Sende mi özellikle seçiyorsun çekilesi CJ leri ;D

Bizim cj lerin defenderları çekmesi görsel olarak ilk sanırım. İşin özelliği burada zaten. Daha önce çekilen defenderlar nedense hep hasır altı edilmiş.

Yok valla isteyerek olmuyor yardım etmek için hep onlar denk geliyor. Bu işin doğasında var çekmek çekilmek, Defenderde çok çektim , defenderle seri III ü birbirine bağlayıp benide çektiler, Beni Cj de çekti, defender de çekti, Toyotada çekti, bunların videoları falan hep var biryerlerde. Cj leri çektiklerimizin çoğu ayıp olmasın diye hasır altı edildi , hepimiz arkadaşız kimseyi gücendirmeye gerek yok , birde ozamanlar daha gergindi ortam, koymaya cesaret edememiştik.

Hasır altı etmeye gerek yok ki.. Gezenbilirden defender anlamaya çalıştım, ama eksik kalmış. Anlatılanlarla birebir gördüklerim çok farklı. Burasını anlamış değilim. Benim bütün gezi videolarım açıkça ortadadır. Ama son günlerde bugün arazi aracınıza ne yaptınız kısmını es geçiyorum. Aslında o kadar faydalı işler yaptım ki. Ama yine tamirdeymiş , yine cj ler dolduruyor burayı gibi işler yüzünden biraz duruldum açıkçası. Bence biribirimize yüklenmemiz bazı açıklarımızı gizlememize neden oluyor. Yeni başlayan arkadaşlar yanlış yönleniyormuş gibi geliyor. Gelin marka fanatikliğinden vazgeçip herkes eteğindeki taşları döksün .. ne dersiniz ?

jeep' Alıntı:
Hasır altı etmeye gerek yok ki.. Gezenbilirden defender anlamaya çalıştım, ama eksik kalmış. Anlatılanlarla birebir gördüklerim çok farklı. Burasını anlamış değilim. Benim bütün gezi videolarım açıkça ortadadır. Ama son günlerde bugün arazi aracınıza ne yaptınız kısmını es geçiyorum. Aslında o kadar faydalı işler yaptım ki. Ama yine tamirdeymiş , yine cj ler dolduruyor burayı gibi işler yüzünden biraz duruldum açıkçası. Bence biribirimize yüklenmemiz bazı açıklarımızı gizlememize neden oluyor. Yeni başlayan arkadaşlar yanlış yönleniyormuş gibi geliyor. Gelin marka fanatikliğinden vazgeçip herkes eteğindeki taşları döksün .. ne dersiniz ?
vay be ne yazı ama bravo abi inan etkilendim. :eek:

jeep' Alıntı:

Bizde fanatizm yok zaten , Ufuk abiyle heryere beraber gidiyoruz, Beraber CJ yi batırıyoruz ertesi hafta Defenderi, dana sonra Discoyu, ne s..dik yarışımız var ne bişey çokta eğleniyoruz, 5 dakikada karar verip aniden birimizi çukurun içinde buluyoruz, Herzaman yazmışımdır araştırın görürsünüz, arabadan çok Direksiyonda oturan adam adammı o benim için daha önemli.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri