Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,188

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

discovery-V8' Alıntı:
Bir öneri Ford Transit uzun şasinin arka mafsallarını kullanın hem çok sağlam hemde fiyatı çok az daha fazla. Düzgün yağlamasını yaparsanız ne boşluk yapıyor nede kopuyor.

Aklın yolu bir. Tırsan galiba o mafsallar. Benim yedek şaftın üzerinde ama bir türlü kısmet olmadı kullanmak..

Herkese Merhaba
Sizleri özledim yakın zamanda bir etkinlik olacak mı etkinlikler nerede belirtiliyor tekrararanızda olmaktan çok mutlu olacağım
Valla Nursen bu aralar pek siteye katılmıyor galiba ama Nursen olmasada ben birilerinin peşine takılacağım galiba
En yakın zamanda görüşmek üzere
Sevgiler

Teşekkür ederim Deniz Bey
Peki önceleri arbası boş gelen kişilerle ayarlama yapılıyordu bizde almıştık arabaya arkadaşlar yine aynısı olacak mı? güzel bir programmış umarım orada zevkli vakit geçiririz görüşmek üzere

konunun detaylarını incelerseniz toplu ulaşım imkanları var sanırım listeye isminizi yazarsanız bi araçda mutlaka yer ayarlar katılımcı ark size

Arkadaşlar bugünki off road yarışlarının kaçta başlayıp kaçta biteceğinden kimsenbin haberi varmı

jeep' Alıntı:
Aklın yolu bir. Tırsan galiba o mafsallar. Benim yedek şaftın üzerinde ama bir türlü kısmet olmadı kullanmak..

Evet tırsan , benim denemediğim marka kalmadı, GKN HD mafsalları çok övdüler ama bulamadık , sadece standardları var piyasada, gres elinde dolaşmak lazım hiç tahammülleri yok yağsızlığa.

Tırsan olanı takalı 1,5 sene oldu hala ne boşluk ne kopma yaşamadım.

Selamlar

Geziden döndük. Birazdan konuyu açarım. Defender çekmek çok zevkli idi ;D Hiçbir yerde bulamayacağınız görüntüler ve videolar az sonra. ;D ;D

jeep' Alıntı:
Geziden döndük. Birazdan konuyu açarım. Defender çekmek çok zevkli idi ;D Hiçbir yerde bulamayacağınız görüntüler ve videolar az sonra. ;D ;D

Zaten kalmayacaksada sen kaldırmışsındır çekmek için ;D ;D, öyle yok garibanı bulup çekmek , çık karşımıza alalım senin CJ nin ölçüsünü ;D ;D ;D

ya bu photobucket deli etti beni. yüklüyor video bitiyor. ama gözükmüyor. sonra yeniden yüklüyorum.

yunus bager' Alıntı:
Sen bı ara bizim gezilere katılda :smiley:
Nerdeymiş bu gezi başlığı ?

sizin gezilerde defender göremiyoruz ki.. bırakında millet araba görsün. batmış çekilmiş filan.. ;D

jeep' Alıntı:

Abi görelim yüklede gerçekten... :smiley:

Bende bugün LR DİSCOVERY çektim hemde 500 m rahat var hafif vıcık çamur dik virajlı bir rampa... Fotoğrafını bulabilirsem yükleyeceğim... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR