Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,195
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Bugün babamla ufak bir muhabbet içindeydim paylaşmak istedim.. ;)

Bir deffenderde ben istiyorum babama... :smiley: :smiley: Bugün babamla yodayken deffender gördü şöyle bişey alsaydın dedi...Neden dedim arkası geniş şubeden şubeye malzeme taşırdınız dedi... :D Hemde dizel falan filan... :smiley:

Etiketler

jeep' Alıntı:
başlamayayım şimdi yine. Bugün kaportacı çağırdık. Bir iki ezik filan vardı. Adam baktı baktııı.. Abi buna çekiç olmaz, ısıtsak genişler dedi. Dedim ne yapacaksın ? Ben anlamam abi dedi gitti ;D
Ben bas bas bağırıyorum
aman diyim kaportaya dikkat ucuz olsa önemli değil örnek :sadece çamurluk 2 parçası 450tl ::smiley:

hasanfb' Alıntı:
Bugün babamla ufak bir muhabbet içindeydim paylaşmak istedim.. ;)

Bir deffenderde ben istiyorum babama... :smiley: :smiley: Bugün babamla yodayken deffender gördü şöyle bişey alsaydın dedi...Neden dedim arkası geniş şubeden şubeye malzeme taşırdınız dedi... :D Hemde dizel falan filan... :smiley:
Baban akıllı adammış hem işini görürdün hemde hafta sonu offroadın kıralını yapardın ;D ;D

Neyse ben yatıyorum yarın çok yorucu olacak. O kadar defender var çekmem gereken. Bakalım gezenbilir Land grubu beni ne zaman " bu adam buradan gitsin diyecek " .. Batmış defender fotoları için son 24 saat .. İşin ilginç yanı defender sahibi Gökhan arkadaşımız. Bu rekabetten bi haber. Batınca kesin beni çağıracak çek diye ;D

Hasan şifreyi sende çözdün.. ;D ;D Bu arada artık benim malzeme taşıyacak yer açmama gerek kalmadı. Hafta içi arka koltuğu tekrar bağlayayım bari ;D

yunus bager' Alıntı:
Baban akıllı adammış hem işini görürdün hemde hafta sonu offroadın kıralını yapardın ;D ;D

Offroad yaptığı kesin deffenderinde...
CJ de ++offroad yapıyoruz yunus abi... :smiley:
İzmite geleyimde bir ara doya doya kullan benim cj yi... :smiley:

jeep' Alıntı:
Hasan şifreyi sende çözdün.. ;D ;D Bu arada artık benim malzeme taşıyacak yer açmama gerek kalmadı. Hafta içi arka koltuğu tekrar bağlayayım bari ;D

Koltuğumu bağla tabi abi... :smiley:

jeep' Alıntı:
Urfa da normaldir abi..

Tam da demek istediğimi yazmışsın. 3 senedir buradayım. Bir tane suya dalmış defender hatırlıyorum. Ya çamura girmiyorlar. Ya gezilerinde foto yasak ;D ya da gerçekten batmıyorlar ;D

başlamayayım şimdi yine. Bugün kaportacı çağırdık. Bir iki ezik filan vardı. Adam baktı baktııı.. Abi buna çekiç olmaz, ısıtsak genişler dedi. Dedim ne yapacaksın ? Ben anlamam abi dedi gitti ;D
oda var ;D ;D Güven abinin samimiyetinden şüpem olmadığından hiç çekinmeden fotoyu koyarım videosuda var ama nerde şimdi bulması zor

indexphp8.png

jeep' Alıntı:
Neyse ben yatıyorum yarın çok yorucu olacak. O kadar defender var çekmem gereken. Bakalım gezenbilir Land grubu beni ne zaman " bu adam buradan gitsin diyecek " .. Batmış defender fotoları için son 24 saat .. İşin ilginç yanı defender sahibi Gökhan arkadaşımız. Bu rekabetten bi haber. Batınca kesin beni çağıracak çek diye ;D
Gökhan arkadaşımızla beni tanıştırsana ;D ;D

hasanfb' Alıntı:
Offroad yaptığı kesin deffenderinde...
CJ de ++offroad yapıyoruz yunus abi... :smiley:
İzmite geleyimde bir ara doya doya kullan benim cj yi... :smiley:

Koltuğumu bağla tabi abi... :smiley:
Ben ve cj bunu tarih yazarmı bilmem ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Yunuscum benim cj ile foto cektirmiycenmi Ben defendirla bi suru foto cektiriyorum Ne olcak yahu :smiley: :smiley: :smiley:
Yanında foto çekilirim abi ama direksiyonuna binmek için 1 kilo rakı içirmeniz gerekir alkolde kullanmadığım için o biraz zor ;D ;D ;D

jeep' Alıntı:
Benim bünyede defender biraz zor barınır. Şöyle bir baktım. Modifiye edecek şekilde değil gibi geldi ya da biz alışmamışız. O değilde şu sıralar 70 model bir scout peşindeyim. Olursa bir dev yaratacağım.

Direksiyonun konumu gerçekten ders alacak kadar var. Gökhana defalarca dedim. Parmaklarını içine sokma diye. Kıracak diye korkuyorum..

Ufuk abi dur hemen havlu atmadık. Bu defendercı abilerimiz gizli saklı geziyorlar. Sonra burada yorum yapıyorlardı. Şimdi devir değişecek. Herkes artık defender izleyecek ;D Bana nasip olur elbet arada bir defender çekmek ;D

Mesaj çok gizli. İzlemeye devam edin..

beğendim şimdi yalan mı söyleyeyim. Keçi gibi hoplaya zıplaya tırmandı. Ama test devam edecek. Bakalım nereye kadar gidecek bu olumlu izlenimlerim.

eee dikkatli olacan işte su uyur ........ ;D

motor 2.5 85 hp galiba. Kokusu çıkacak gibi geliyor ama dur bakalım.

kontak hem ters tarafta hemde ters yönde çalışıyor. Kapatırken motoru garjjj diye marş dinamosundan hep ses geliyor. Gökhan hemen pardon abi ters taraf alışamadım hala diyor. ;D

Yavuz abi sen çözüm yolunu buldun. Çok pişman olursam dediklerime, biri hesabıma girmiş der işin içinden çıkarım. ;D

Az kaldı, yakında 360 inc3 V8 li bir scout ile 40 lastik. Ön dana44 arka dana60. Proje hazır aracı buldum, motoru buldum. Amerikanın kralını yapıp beygir sorununa son vereceğim ;D ;D ;D

Hurdalarla uğraşma Göktuğ Defendere 2 inch yükseltme kitine çak 35 leri senin girip çıktığın heryere girezse bende napolyonum ;D ;D ;D

Örnek aşağıda ;D

101_5848.jpg

jeep' Alıntı:
Yok ön şaft mafsalı. 20 TL değişmeye 10 Lira ;D

Bir öneri Ford Transit uzun şasinin arka mafsallarını kullanın hem çok sağlam hemde fiyatı çok az daha fazla. Düzgün yağlamasını yaparsanız ne boşluk yapıyor nede kopuyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR