Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,719
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

discovery-V8' Alıntı:
Bizde fanatizm yok zaten , Ufuk abiyle heryere beraber gidiyoruz, Beraber CJ yi batırıyoruz ertesi hafta Defenderi, dana sonra Discoyu, ne s..dik yarışımız var ne bişey çokta eğleniyoruz, 5 dakikada karar verip aniden birimizi çukurun içinde buluyoruz, Herzaman yazmışımdır araştırın görürsünüz, arabadan çok Direksiyonda oturan adam adammı o benim için daha önemli.
abiler peş peşe patlatıyorsunuz yazıları ve olayları ama ne dayanışmanız var helal olsun.aman nazar değmesin. ;)

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Bizde fanatizm yok zaten , Ufuk abiyle heryere beraber gidiyoruz, Beraber CJ yi batırıyoruz ertesi hafta Defenderi, dana sonra Discoyu, ne s..dik yarışımız var ne bişey çokta eğleniyoruz, 5 dakikada karar verip aniden birimizi çukurun içinde buluyoruz, Herzaman yazmışımdır araştırın görürsünüz, arabadan çok Direksiyonda oturan adam adammı o benim için daha önemli.

İşin özü ve özeti bu iki cümlede vücut bulmuş,kim hangi "araçla" çıkarsa çıksın,"amaç" doğada olmak ve paylaşımda bulunmaksa,bunun da tadı "adam" olanlarla çıkar,lütfen son kelimeyi cinsiyet olarak algılamayın.Yazdıklarından insanların kalitesini ve ne kadar güvenebileceğinizi algılayabilirsiniz,o yüzden sohbette muhatap olunacak kişileri iyi seçmekte fayda var ;) Herkese iyi geceler diliyorum...

dino967' Alıntı:
İşin özü ve özeti bu iki cümlede vücut bulmuş,kim hangi "araçla" çıkarsa çıksın,"amaç" doğada olmak ve paylaşımda bulunmaksa,bunun da tadı "adam" olanlarla çıkar,lütfen son kelimeyi cinsiyet olarak algılamayın.Yazdıklarından insanların kalitesini ve ne kadar güvenebileceğinizi algılayabilirsiniz,o yüzden sohbette muhatap olunacak kişileri iyi seçmekte fayda var ;) Herkese iyi geceler diliyorum...

Yazdıklarımın doğru anlaşılmasına sevindim. ;D

İyi geceler herkese.

Arkadaşlar, aracımı satmaya karar verdim, aklınızın bir köşesinde olsun FJ40 düşünen olursa ilan burda

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40321.msg413789

Selamlar
Sedat

Arkadaşlar,
Tanışma etkinliğimiz kapsamındaki Tibet Ağırtan konseri Pazar günü saat 13:00 te!

Etkinlik detayları:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39890.0

Herkesi bekliyoruz :smiley:

Muhabbete biraz renk gelsin. Yunus defender videolarını seviyormuş zaten. Diğer defender ı bugün denedik. Artık bol bol def videosu izlersiniz ;D İpliğiniz pazarda haberiniz olsun. ;D Bu arada keçi gibi tırmandı valla ;D

th_05102009060.jpg

jeep' Alıntı:
Muhabbete biraz renk gelsin. Yunus defender videolarını seviyormuş zaten. Diğer defender ı bugün denedik. Artık bol bol def videosu izlersiniz ;D İpliğiniz pazarda haberiniz olsun. ;D Bu arada keçi gibi tırmandı valla ;D
Severim abi ;D ;D yağlarım eriyor be ;D ;D zate defendere binmeye firsatım olmuyor izlediklerimle teselli buluyorum ;)
Çeki kancası yeri kazıyana kadar devam ;D

kırmızı nın ıkındıgı ama delikanlılıga leke sürdürmedigi an ;D ;D

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fs463.photobucket.com%2Falbums%2Fqq359%2F34BVB09%2F%3Faction%3Dview%26current%3Dklltnel109.flv&h=7cd6d90122c622329f30677fa0c9216c

Göktuğ hele düşünsene bu defenderde birde diferansiyel kilidi olduğunu eyttt tutmayın benii ;D ;D ;D

Tuncay CJ' Alıntı:
kırmızı nın ıkındıgı ama delikanlılıga leke sürdürmedigi an ;D ;D

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fs463.photobucket.com%2Falbums%2Fqq359%2F34BVB09%2F%3Faction%3Dview%26current%3Dklltnel109.flv&h=7cd6d90122c622329f30677fa0c9216c

th_klltnel109.jpg

yunus bager' Alıntı:
Göktuğ hele düşünsene bu defenderde birde diferansiyel kilidi olduğunu eyttt tutmayın benii ;D ;D ;D

Biraz uzun olmasa daha iyiydi ama artık 2 tane gül gibi defenderımız var. Birisini usta bir arkadaş aldı. CJ si evde yatıyor. Ailesi ile gezebilmek ayrıca arka tarafa masa atıp çilingir sofrası kurabilmek için. Aracı bugün soydurdu hemen döşemesi yapılıyor. Diğer geziye katılan ise birecik'e gitti kaporta boya olmaya..

Aslında uzun süre offroad yapıp kararımızı öyle vereceğiz. Benim CJ 13 bin km offroad yapmış 3 senede. Günlük kullanılmayan bir araç için fena sayılmaz. Bakalım defenderlar kaç binde kırmaya başlayacak. Kırılmaz demeyin elbet kıracak ama asgaride kalırsa, yüzümüzü kara çıkarmaz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR