Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,139
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

jeep' Alıntı:
Aslında uzun süre offroad yapıp kararımızı öyle vereceğiz. Benim CJ 13 bin km offroad yapmış 3 senede. Günlük kullanılmayan bir araç için fena sayılmaz. Bakalım defenderlar kaç binde kırmaya başlayacak. Kırılmaz demeyin elbet kıracak ama asgaride kalırsa, yüzümüzü kara çıkarmaz ;D
Tabiki kırılmaz diye bişey yok ama kullanan kişininde her off road aracına baktığı gibi sürekli sağinı solonu kontrol etmesi gevşeyen yerler kopan takozlar olup olmadığını kontrol etmesi gerekir yoksa gevşeyen yada kopan kısım başka taraflarıda kırar yada yoparır

Etiketler

Şimdi geldim eve .. Gece sıkı bir offroad yaptık. GMC, ben, defender2 ve mercedes. Bu defa ben çok kötü battıım. Yaklaşık 3 saat uğraştık. Fazla video ya da foto çekemedik. Çektiklerimiz de çok kalitesiz. Ama fikir verecek kareler var. Yarın artık. İyi geceler herkese..

jeep' Alıntı:
Şimdi geldim eve .. Gece sıkı bir offroad yaptık. GMC, ben, defender2 ve mercedes. Bu defa ben çok kötü battıım. Yaklaşık 3 saat uğraştık. Fazla video ya da foto çekemedik. Çektiklerimiz de çok kalitesiz. Ama fikir verecek kareler var. Yarın artık. İyi geceler herkese..

Uzun zamandır batmıyordun abi... :smiley: bekliyoruz zolan fotoğraflarıda... İyi geceler...

bu profil remmimizi nasıl degiştiriyorduk bir türlü bulamadım yardımcı olabilecek arkadaş varmı aranızda

Profilinizden kimlik bilgisi kısmını seçin,orada şuan kayıtlı reminizin orada gözatı tıklayın ve bilgisayarınızdaki yüklemek istediğiniz remi yükleyip kayıt edin.

Merhaba arkadaşlar,
Tanışma köşesinden çıkıp buraya gelmem söylendi.
Görünen o ki; henüz aracım olmadığından, şimdilik forumlarda size katılabileceğim..

herkeze ii aksamlar, gecen hafta sonu yapılan geziinin fotoğrafları videolarını sabırsızlıkla bekliyoruz. katılamayan bizler bakıp bakıp yutkunalım bari :smiley:

Tekirdağda ne güzel eğlenmişler harika fotolar var ya. kacırdık şamatayı bu sefer gidemedik. kısmet bidahakine bakalım

öle hakikatten isoff ta yazdığına göre 250 adet 4x4 15 atv 20 de motor katılmış, bu kadar çok aracın katıldığı bi organizasyona gidememk içimi baya bi burdu. Bi daha bu kadar cok aracı bir arada görmek çok zor. Çok şamata olmuş arkadaşlarla konuştum gecede baya eğlenmişler. ben gidemedim :'( :'( :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR