Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,087
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar şu anda Yaban tv de izci froğramında İzmit off roda gurubumuzun İZOFF düzenlediği karadeniz gezisi yayınlanıyor
23:45 te tekrarı var

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Arkadaşlar şu anda Yaban tv de izci froğramında İzmit off roda gurubumuzun İZOFF düzenlediği karadeniz gezisi yayınlanıyor
23:45 te tekrarı var

Bende kaçırdım diye üzülüyordum,Yunus bey teşekkür ederim. ;)

mrb hakan hoşgeldin gezenbilire,önce hangi konudan haberdar olmak istiyorsan alt kısımda haber ver bölümü göreceksin orayı aktifleştir,sana otamatik mesaj gelir stıckera gelince bir etkinliğimize katıldiğindada alabilirsin veya sitenin teknik admini SEDAT AÇIL,a özel mesaj at o sana dönecektir saygılar.

UFUKK' Alıntı:
Merhaba hakan hoşgeldin gezenbilire,önce hangi konudan haberdar olmak istiyorsan alt kısımda haber ver bölümü göreceksin orayı aktifleştir,sana otamatik mesaj gelir stıckera gelince bir etkinliğimize katıldiğindada alabilirsin veya sitenin teknik admini SEDAT AÇIL,a özel mesaj at o sana dönecektir saygılar.
tanıştığıma memnun oldum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle adapazarın dan HAKAN DOĞRUCAN

Bu yaglama farkı bildigim kadarı ile karter dizaynı, yag pompa emiş süzgeç agız, yapısı ve yag pompası dişli sistemi haricinde diger yag kanallarında bir farklılık yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR