Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 597,812

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Merhaba arkadaşlar.
Biz 4 arkadaş araç kiralamak istiyoruz sizlerin bildiği veya çevrenizde kiralayan varmıdır? varsa bize mesaj atarak heber verirmisiniz.
NOT:vinç'li tercihimizdir.

TEŞEKKÜRLER.

IMG_8424.jpg

halatcı' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.
Biz 4 arkadaş araç kiralamak istiyoruz sizlerin bildiği veya çevrenizde kiralayan varmıdır? varsa bize mesaj atarak heber verirmisiniz.
NOT:vinç'li tercihimizdir.

TEŞEKKÜRLER.

bir arkadaşım bu tarz arazi araclarını kiraya vermek ve arazide tur düzenlemek amaclı bir oluşumun hazırlıklarını yapıyor hazırlıkları bitince haber veririrm

bir atv nin günlük kirası bile 350 tl tam donanımlı arazi taşıtıda ondan aşagı kalır bir miktara kiraya verilmez sanırım

kıraya veren olmaz diye düşünüyorum ayrıca her arazi jeepi keyif icin yapılmıştır veren olursada ticareti zor ve zahmetli olur gibi çunku sahıslar ve kışiler kiralık olan malları apo nun malı gibi kullanıyor. ::smiley:

Baran 54' Alıntı:
kıraya veren olmaz diye düşünüyorum ayrıca her arazi jeepi keyif icin yapılmıştır veren olursada ticareti zor ve zahmetli olur gibi çunku sahıslar ve kışiler kiralık olan malları apo nun malı gibi kullanıyor. ::smiley:

haklısınız belki araclar hor kulanılacak ama zaten bu işler için dizayn edilecekler bir arkadaşım bu iş üzerine baya citti yönde yatırım yapmayı düşünüyor ist de off roada araclarını kiraya vermeyi ve turlar düzenlemeyi düşünüyor işi zor ama denenmemiş bir iş kolu gibide görünüyor denemek lazım

reis28' Alıntı:
haklısınız belki araclar hor kulanılacak ama zaten bu işler için dizayn edilecekler bir arkadaşım bu iş üzerine baya citti yönde yatırım yapmayı düşünüyor ist de off roada araclarını kiraya vermeyi ve turlar düzenlemeyi düşünüyor işi zor ama denenmemiş bir iş kolu gibide görünüyor denemek lazım
dursun usta arkadaşının arkassında sen varsan o iş kesin tutar dıyorum başka ağzımı bile açmam . ;)

Baran 54' Alıntı:
dursun usta arkadaşının arkassında sen varsan o iş kesin tutar dıyorum başka ağzımı bile açmam . ;)

tşkler bizde elimizden gelen destegi vericez kendisine :D :D :D

Buyrun geyik muhabbetine :smiley:

İlginizi çekecektir

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43184.msg482082;topicseen#msg482082

Selamlar,
Ufuk abinin yönetiminde bulunmasına süpper süpper sevindim ve gerçekten bu kararın alınmasına ön ayak olanları, kararı alıp uygulayanları tebrik etmek isterim.
Ufuk abinin yönetimde bulunmasının %1500 doğru bi karar olduğunu düşünüyorum....

Saygılar....
Alfonse...
"Binlerce kez tebrik ederim" "Binlerce kez tebrik ederim"
"Binlerce kez tebrik ederim"

th_Ufuktebrik.jpg

8​

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

SON MESAJLAR

SON KONULAR