Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,139

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ufukozkan' Alıntı:
:smiley: :smiley: direk elektrik :smiley:

buna şarjzmı dayanır :smiley: :smiley:
birde değişmez diyorlardı kaç yerde kaç kere tebrik ettim abi hiççç oralı olmadın ... şaka bir yana başarılar keyifler dilerim ;)

ayhanayhan' Alıntı:
birde değişmez diyorlardı kaç yerde kaç kere tebrik ettim abi hiççç oralı olmadın ... şaka bir yana başarılar keyifler dilerim ;)

Ayhan senin ve Cenkin tebriğinden sonra ikinize birden teşekkür etmişim ya .....

Merhabalar. Ben Suzuki Jimny mi yeni aldım. Forumunuza da yeni katıldım. Size bir kaç sorum olacak. Aldığım 2006 model araç orijinal durumunda. Ben aracımı çoğunlukla istanbulda şehir içinde kullanacağım, yazları da memleketim trakya da balığa falan giderim belki onun dışında kesinlikle ağır şartlarda kullanmayacağım. Bu yüzden aracıma hava katması amacıyla ön kotruma, yan basamak, arka koruma gibi aksesuarlar almak istiyorum. İstanbulda yetkili servisler dışında jimny için daha uygun fiyatlı aksesuar bulabileceğim yerler bilen var mı acaba?

Sırf kıllık olsun diye hani sabahın köründe kalkanlar için şimdi diyorum günaydın ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Ayhan senin ve Cenkin tebriğinden sonra ikinize birden teşekkür etmişim ya .....
farkettim abi takılayım dedim yönetmek zor dur birde ben ayarsızlık yapayım dedim ;).. şaka sı bir yana çok güzel olmuş ...kutlamak için şu an vereceğin adrese hemennnn 14 koli kestane.. şekeri yolluyorum sakın itiraz etme ..adres her zamanki gibi gene kışlık dağ evi rezidans tayım diyorsan adrese de gerek yok yolladım abi ;)

Yılbaşı programımızın linki açılmıştır, buyrun

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44893.new#new

Zerrincim yine sana yakışır bir program hazırlamışsın... Çok katılmak isterdim, bütün ailem Afyon'da program yaptık... Şimdiden keyifli ve tadında anlar geçirmeniz dileğiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR