Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,168

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

sellçuk' Alıntı:
Almanyadan ital edilen hala 4x4 özelliğini koruyan hummer, boyunu bende ölçmedim :D
Araç şuan MASTER SERVİSTE arızaları gideriliyor, turkiyede kıralanmak amaçlı getirtildiğini zannediyorum.
şakamı bu ya ;) gemi hummer yuzuyomu abi bunlar. ;) :D

bu kadar görgüsüzlükte olmaz artık ;D
bunları birde arazide görelimmm eminim çok başarılı olurlar ;D ;D ;D

lüksün sınırı yok fakat iki dingil arası cok uzun esnemelerde kapı ayarları bozulur bu hamurun ;D ;D buna ilave dingil lazım bir kactane

bu arabaya binen 'lütfen bana bakın ben geldim' demek isteyenlerdir ;D

ya hiç kimse nedenini bulamamış ne yazık...
şimdi grup halinde gezi yapıyoruz ya 15-20 araç işte bu araba bunun için yapılmış, 15 araba 3 er kişden 45 kişi biniyorsun buna okey tavla oynaya oynaya sohbey ede ede geziyorsun hem de yakıt tasarrufu oluyo :smiley:

arkadaşlar bu gün aracına bindiğim bir taksiciyle muhabbet ederken 98 model jeep conan aracı olduğunu ve askeriyeden aldığını ögrendim fakat araç hakkında bilgiye ulaşamadım, bilgisi olan varmı acaba neye benzer cj ler ile bir alakası varmı ? tahminim serinin ara özel üretimi 98 model olduğuna göre 50. yıla özel olabilirmi ?

Arkadaşlar geçen hafta içi 92 model Land Rover Defender aracımı Koskolattım. Yılbaşı geçesi kendini bilmez insanlar demiyorum değiller ellerine geçen ne varsa torpil kız kaçıran mantar vb. patlayıcı ve şişe caddeye fırlattılar aracımın üzerindeki branda alev aldı neyseki komşularım kova larla su atarak EMİRİMİ yanmaktan kurtardılar. Malesef bunlar olurken biz bir ..... k duyamadık okadar çok gürültü patırtı oldu ki, sabah 5 gibi kalktığımda balkondan bakınca araç üzerinde bir açıklık fark ettim gece rüzgardan yırtıldı her halde dedim gittim ve baktım ki yanmış, komşular anlattılar olanları inanamadım. o gün alarm ve merkezi kilit taktırdım. Ve kasko için Nişanlıma danıştım, yapılan kasko ilk se 20 yaş üstü aracı kaskolamıyorlar. fakat daha öncesinde kasko başlangıçı varsa 20 yaş üzeri bile olsa poliçe yeniliyorlar. İlk başta gelen kasko teklif değeri çok yüksek olsada nişanlımında sigorta çalışanı olması hasabiyle makul denilecek bir fiyatta (1150 tl /8 ) tatlıya bağlandı. Daha önce sorduğum bir çok arkadaşım yapılmıyor demişti, trafik le geçiştirmiştim fakat araştırınca birazda yardım ve bilgi tecrübe desteği ile sonuçta bir cözüm yolu buldum aracı bukadar düşünüyoruz ya kendimiz dedim sağlığıda aradan çıkardım, aldığım kasko indirimiyle o da hemen hemen 2 si bir arada oldu. düşünen arkadaşlara yardımcı olurum rahat uyumak için tavsiye ederim.

bilgilendirmek istedim.

kazasız belasız günler dilerim.

Geçmiş olsun :(

Bizde de kasko yok ve bizim araçlara yapılamıyor diye biliyordum...

Bunu öğrendiğim iyi oldu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri