Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,171

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

http://rehayurdakul.com/rehayurdakulV2/photos/public/yurtdisi/abd/lasvegas/img_2112_std.jpg
reha abinin sitesinde amerika gezisinden. bakın hangi araç. adamlar vip kiralıyorlar

e.postacı' Alıntı:
http://rehayurdakul.com/rehayurdakulV2/photos/public/yurtdisi/abd/lasvegas/img_2112_std.jpg
reha abinin sitesinde amerika gezisinden. bakın hangi araç. adamlar vip kiralıyorlar

bu araç şuan Türkiyede sanırım yada benzeri bakım yapılıyordu resimlerini çekmişler hatta bizim gezenbilirin sayfalarında gördüm daha dün gelen maillerimde vardı. dehşet

gecmiş olsun biz off road mereklıları araclarımıza cok daha düşkünüz onları evin bir ferdi gibi görüyoruz cünki üzerlerinde cok emegimiz olu yor gözümüz gibi baktıgımız araclarımızın bu tarz üzücü olaylarla karşılaşması biz ve tüm arac sahiplerini üzer kasko iyi bir yol fakat kasko şirketleri bu olaya cok sıcak bakmı yor model aracı şu anda 500 tlye kasko yaparken bırakın 10 yaşında veya daha büyük 5 yaşındaki yeni, başlayan aracı bile 1200 tl ve üzeri rakamlar ceki yorlar siz bu olayı cok iyi halletmişiniz kasko rakamı cok iyi

reis28' Alıntı:
gecmiş olsun biz off road mereklıları araclarımıza cok daha düşkünüz onları evin bir ferdi gibi görüyoruz cünki üzerlerinde cok emegimiz olu yor gözümüz gibi baktıgımız araclarımızın bu tarz üzücü olaylarla karşılaşması biz ve tüm arac sahiplerini üzer kasko iyi bir yol fakat kasko şirketleri bu olaya cok sıcak bakmı yor model aracı şu anda 500 tlye kasko yaparken bırakın 10 yaşında veya daha büyük 5 yaşındaki yeni, başlayan aracı bile 1200 tl ve üzeri rakamlar ceki yorlar siz bu olayı cok iyi halletmişiniz kasko rakamı cok iyi

dedidğiniz çok doğru evin bir ferdi ağul diyoruz adını Emir koydum diyorum 16 yaşında geldi bana evlatlık amma öz gibi diyorum. üzüyor tabi kapıda bir başına durması, kapalı garajdaydı yüksekliğinden sebep avrupa yakasında oturmama rahmen yer bulamadım, ümraniyede bırakıyordum. yeni yıl zamları teget geçen eko kriz falan kapının önüne koydu bizim oğulu her akşam branda çek sabah kaldır. 110 defender bu bana akşam çocuk üstünü örtermiş gibi sabah öperek uyandırıyormuş gibi gelsede yağmurda çamurda çok zordu Alarmı taktırdım kaskomu trafiğimi yaptırdım. rahatım hoş gece balkondan bakınca göreceğim bir yere park edemezsem gece 2 3 sefer uyanıp bir bakmazsam yinede uyku tutmuyor. :smiley: emek var elbet yemedim yedirdim içmedim içirdim giymedim giydirdim lafı varya işte bu dur. dedim bir aralık ben satayım hatrını kadrini bilen biri alsında kendi doğasında yol alsın kısmet ki kader ve içinde bulunduğumuz şu kriz belasının baba oğula en büyük iyiliği oldu ayırmadı ayıramadı

Evet kaskolar pahalı malesef bende çok araştırdım, kendimi şanslı hissediyorum nişanlım bu işi yapıyor ve ben bu iyiliğe malesef defender zehrini damardan vererek karşılık veriyorum. :smiley: onuda bir oğulum olduğuna inandırdım cici anne yolunda gönüllü ilerliyor (Allah nazardan saklasın bozmasın)
kazasız belasız günler
teşekkür ederim

sitemize yeni gelen tüm arkadaşlar hoş geldiniz

abıler merhaba ben koray bu mke hurda land satıyomus ıhale ıle alan abılerım varsa bende alabılırım 5 mılyarım hazır var land almak ıstıyorum lutfen yardım edın sagolun

alınırda yapmak için para lazım.....ve para ne yapacağına göre yükselir.. zaman+para+emek lazım.. ben araçları gördüm...hepsii enkaz gibi duruyor

birşey sormak istiyorum acaba hakan abi (hakan ırıklı)nerelerde olduğunu bilen varmı çoktan beri siteye giriş yapmamış kötü birşey yoktur umarım kendisini merak ediyorumm...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri