Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,139
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

bende bütün gezenbilir ailesinin ve arkadaşlarımın yeni yılını kutluyor, herkeze Allah'tan sağlık afiyet ve kazançlı bir yıl diliyorum, sevdiklerimizle birlikte.
Levent.

Etiketler

merhaba ben düzce gül otomayivin sahibiyim offroada aracları dizay ediyoruz har türlü araca vinçli çelik önve arka tanponlar port bagajları alt korumaliklar imal ediyoruz modellerimizi görmek ve bize ulasmak için web sitemizi ziyaret etmeniz yeterli www.gulotokaporta.tr.gg

Arkadaşlar ilan panosunda 3 adet ilanım bulunmaktadır. İhtiyaç sahiplerinin bilgisine.

Toyota LC FJ70 ön sinyaller
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42429.msg448733#msg448733

Satılık tavan barları
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45643.msg503475

Satılık 1984 Land Cruiser FJ40
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40321.0

.com' Alıntı:
Sırf kıllık olsun diye hani sabahın köründe kalkanlar için şimdi diyorum günaydın ;D ;D ;D
Bizde isterik gün göbemize düşenedek yatmayı emme ???
365 gün güneşi dogarken görmek yetiyor bize ;D ;D ;D

nerde off road muhabbetleri memlekette kar yagıyor ayagı kara degen arkadaşlar bir kac foto yollayın şuraya da canlansın accık kar manzarası seyredelim :D :D

reis28' Alıntı:
nerde off road muhabbetleri memlekette kar yagıyor ayagı kara degen arkadaşlar bir kac foto yollayın şuraya da canlansın accık kar manzarası seyredelim :D :D

nerdeeeeeeeeee o eski ofroadcular ? , kimse kalmadı

serkann' Alıntı:
zaman herşeyi değiştiriyor dursun abi..

haklısın Serkan artık yeni zamana bakmak lazım cok güzel dostluklar edindik burda edinmeyede devam ediyoruz cünki hepimiz doga ve off road tutkunuyuz

dursun usta haklı şuraya biraz jeepci arkadaşlar karlı jeep fotolarından atsınlarda kendimize gelelim gözümüz bayram etsin

Haklısınız ama henüz kar yagmadı(ayder yaylası) ,
İnşanlah yagınca ekleriz.

10 gün önce ayder böyleydi :smiley:))

cannnnnnnnn.jpg

Almanyadan ital edilen hala 4x4 özelliğini koruyan hummer, boyunu bende ölçmedim :D
Araç şuan MASTER SERVİSTE arızaları gideriliyor, turkiyede kıralanmak amaçlı getirtildiğini zannediyorum.

HUMMER-1 4X4 LÄ°MUZÄ°N.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR