Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,910
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların sayesinde bu vatanda korkusuzca ve huzur içinde yaşadığımızı untmadan aziz ruhları önünde saygıyla eğiliyoruz.

'' BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR, TOPRAK, EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR. ''

Etiketler

ömrümü7ler' Alıntı:
yapma tuncay abi kim uğraşır onunla :D
öyle deme..komple roll gage çeviricen iki de koltuk..güzel lastikler..motoru ve yürürü saglamlaştırdın mı..ondan şahane bir offroad aracı olur...şehitlerimizi saygı ve hürmetle anıyorum...ruhları şad olsun..

ömrümü7ler' Alıntı:
herkese günaydın.

bugün aziz şehitlerimizi anma günü. onları saygı ve rahmetle anıyoruz.
byseyyah' Alıntı:
Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların sayesinde bu vatanda korkusuzca ve huzur içinde yaşadığımızı untmadan aziz ruhları önünde saygıyla eğiliyoruz.

'' BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR, TOPRAK, EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR. ''
İkinizide tebrik ediyorum, onları her zaman rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kimse söndüremez tüter bu ocak,
Adı türktür Bu vatanın türk kalacak.
Şehit ve gazi bedelidir bu şanlı bayrak,
Adı Türk'tür bu vatanın türk kalacak.

Nice şehitler vermiş bu toprak,
Sahip çıkılacak vatan ve bayrak.
Tüm gençlik vatan bekçisi olacak,
Adı Türk'tür bu vatanın Türk kalacak
abshell.gif

tuncaaayy' Alıntı:
öyle deme..komple roll gage çeviricen iki de koltuk..güzel lastikler..motoru ve yürürü saglamlaştırdın mı..ondan şahane bir offroad aracı olur...şehitlerimizi saygı ve hürmetle anıyorum...ruhları şad olsun..

evet haklısın tuncay abi ama vakit meseleside var onun için söyledim.

şehitlerimizi saygı ile anıyorum.

arkadaşlar bu gün telsiz aldım ama arabada nereye monte ediceğimi bulamadım , arabayıda çok kesip biçmek istemiyorum , aracım toyota hilux tavsiye ediceğiniz bir yer varmı hepinizde telsiz var benim gözümden kaçmış bir yer olabilir ?

eko' Alıntı:
şehitlerimizi saygı ile anıyorum.

arkadaşlar bu gün telsiz aldım ama arabada nereye monte ediceğimi bulamadım , arabayıda çok kesip biçmek istemiyorum , aracım toyota hilux tavsiye ediceğiniz bir yer varmı hepinizde telsiz var benim gözümden kaçmış bir yer olabilir ?

burak ne aldın telsiz epeydir araştıryodun merak ettim ?

mahmut beyden cb 40 channel danita 1640 telsizi aldım , araştırırken kafayı yemek üzereydim her sayfada ayrı bir şey yazılıyordu bende en son mahmut beye telefon açtım bana başımın belaya girmiyiceği gurup içinde görüşme yapacağım bir telsiz tavsiye edin lütfen dedim o da sağ olsun al bunu kullan rahat edersin dedi bende aldım.

B
eko' Alıntı:
mahmut beyden cb 40 channel danita 1640 telsizi aldım , araştırırken kafayı yemek üzereydim her sayfada ayrı bir şey yazılıyordu bende en son mahmut beye telefon açtım bana başımın belaya girmiyiceği gurup içinde görüşme yapacağım bir telsiz tavsiye edin lütfen dedim o da sağ olsun al bunu kullan rahat edersin dedi bende aldım.
Banada lazım böyle bir alet anten kabloları falan dahilmi..Mahmut beyin telefonu varsa özeldende atabilirsiniz.. ;)

Bence en uygun yer vides konsolunun sol tarafı dik vaziyette kablolarda döşemenin altın gidebilir görünmez

sürücü tarafına diyorsunuz araba kullanırken bacağınız çarpmazmı ?

eko' Alıntı:
fıyatı neye bıtırdın abı hayırlı olsun.

Bende Mahmut Abi'den aldım.Danita gerçekten çok kullanışlı bir telsiz güle güle kullan.BEnim araç zj,ben sag tarafa vitesin yanına yanlamasına montaj yaptırttım ve cok guzel oldu.

250 ye gelri telsiz + kablo + anten.

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Bende Mahmut Abi'den aldım.Danita gerçekten çok kullanışlı bir telsiz güle güle kullan.BEnim araç zj,ben sag tarafa vitesin yanına yanlamasına montaj yaptırttım ve cok guzel oldu.

teşekkür ederim .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

SON KONULAR

Geri