Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,906
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ozanyur' Alıntı:
sadece kaputun üzerine yapmak için 250 lira istediler komple ne kadara yaparlar tahmin edemiyorum bile
uğur abi wk ya yaptırmıştı sanırım

Eeee? madem folyo bu kadar pahalıysa ne gerek??? sonra tekrar komple boyatayım daha iyi...:smiley:

Etiketler

cj ve benzeri araçlarda gerek yok
ama yeni araçlar için olabilir mesela WK için mantıklı olabilir

brde çizilmeyen sert vernikler var onlar daha ucuza çıkar sanırım

ozanyur' Alıntı:
cj ve benzeri araçlarda gerek yok
ama yeni araçlar için olabilir mesela WK için mantıklı olabilir

brde çizilmeyen sert vernikler var onlar daha ucuza çıkar sanırım

Peki sonra o vernik nasıl çıkar? :smiley:

Tuncay yeni boyana araçda 1 sene beklemelisin kaplama yapman için,yoksa bütün boyayı alır yapıştırılan malzeme.Benim araca sadece yanlara 1 milyar istediler.Tavan+kaput+arka bagaj yok.

Ben en son (4-5 sonra) CJ boyattım, boya dahil 250 TL! ;)

Fiber kasa olduğun için boya koruma gerek yokki...

tuncay ben dün sordum 3 M yapan araç kuaförleri yapıyolar bu işi yada en ucuz ve mantıklı yol araba giydiren firmalar daha ekonomik yapıyorlarmış bende düşünüyorum yaptırmayı, bulursan benide haberdar et :D

cagri_ali' Alıntı:
abi siz arabalara manikür pedikür filanda yaptırıyormusunuz ;)

ya çağrı kaburgalarım haşat ,nefes bile alamıyorum yemin ederim gülmekten ve gülerken canımın acısından gözlerim yaşardı süperdi yaaaaaaaaaaa :D :D

şu arabayı alıp 2-3 de üstüne harcayıp vurucaksın daga taşa http://www.sahibinden.com/benzinli_pajero-02WQQaXQQ7649475WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR