Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,910
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

eko' Alıntı:
mahmut beyden cb 40 channel danita 1640 telsizi aldım , araştırırken kafayı yemek üzereydim her sayfada ayrı bir şey yazılıyordu bende en son mahmut beye telefon açtım bana başımın belaya girmiyiceği gurup içinde görüşme yapacağım bir telsiz tavsiye edin lütfen dedim o da sağ olsun al bunu kullan rahat edersin dedi bende aldım.

eko bendekide aynı telsiz ben monte ettirmedim benim elektronikçi çakmak kiti hazırladı vites konsülü ile koltuk arasına sıkıştırıyorum anten kablosuda fitillerin arasından koltuğun kızağının oradan bağlıyorum eve giderken söküp alıyorum hemde aracı delmemiş oluyorum.danita 1640 iyibir telsiz kendi aramızda rahatlıkla konuşuyoruz mahmut sağolsun

Etiketler

beni zaten burdaki millet çokcuk zannetti şamar oğlanına döndük size iyi muhabbetler ben çıkıyorum artık bu siteden 0532 302 8853 te numaram arkamdan konuşan olursa arasın yüzüme sölesin delikanlı olan adam herkese iyi akşamlar..

Mithatcan' Alıntı:
sayın site yöneticileri;
üyeliğimi ya silin yada bana silme konusunda bilgi verin
teşşekkürler...

Mithat, çok basiiiittt....!
Bilgisayarını kapat, yarın tekrar aç....!
" herşey daha farklı görünecek "

Çılgın....!!! :smiley:

NOT: Sonra biz kimin parlak jantlarına takılacağız..... ;D ;D ;D

o topik uğur bey tarafından kilitlendi haklı olarak nadir beyde zaten uyarmıştı.arkadaşlar konuştuklarımızda daha dikkatli olmalıyız bu siteyi onbinlerce kişi izliyor lütfen biraz daha dikkat !!!!!!!

hemen bu topikden gir ve teknik yardım iste yada uğur beye özelden mesaj at

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=25.0

Aslında benım konuyla ne alakam var ne de Mithatcan'ların konusyla alakalı bır yorum yazdım ama sunu belırtmekte yarar var.Kim olursak olalım kac yasında olursak olalım hepımızın bır sınırı bır dur dıyecegı yer var bunu bazen ıstemeden bazen muhabbetın geyıgıne kendımıze kaptırarak unutuyoruz hep demısımdır internetın msn'nın vb yazısma ortamının boyle sıkıntıları dogurdugunu.Allah'tan bu sıtede kımse bır kasıtla bır art nıyetle muhabbet etmıyor.Madem arkadasız olur boyle deyıp yolumuza devam edıcez.Mithatcan kardesım bence Ergun Abı'ye kulak ver kapa makınayı yarın devam edelım kaldıgımız yerden.Sevgilerimle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR