Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
eko bendekide aynı telsiz ben monte ettirmedim benim elektronikçi çakmak kiti hazırladı vites konsülü ile koltuk arasına sıkıştırıyorum anten kablosuda fitillerin arasından koltuğun kızağının oradan bağlıyorum eve giderken söküp alıyorum hemde aracı delmemiş oluyorum.danita 1640 iyibir telsiz kendi aramızda rahatlıkla konuşuyoruz mahmut sağolsun
eko' Alıntı:mahmut beyden cb 40 channel danita 1640 telsizi aldım , araştırırken kafayı yemek üzereydim her sayfada ayrı bir şey yazılıyordu bende en son mahmut beye telefon açtım bana başımın belaya girmiyiceği gurup içinde görüşme yapacağım bir telsiz tavsiye edin lütfen dedim o da sağ olsun al bunu kullan rahat edersin dedi bende aldım.
eko bendekide aynı telsiz ben monte ettirmedim benim elektronikçi çakmak kiti hazırladı vites konsülü ile koltuk arasına sıkıştırıyorum anten kablosuda fitillerin arasından koltuğun kızağının oradan bağlıyorum eve giderken söküp alıyorum hemde aracı delmemiş oluyorum.danita 1640 iyibir telsiz kendi aramızda rahatlıkla konuşuyoruz mahmut sağolsun