Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,382

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Bence sakin olursanız ve seviyeyi korursanız hiç problem kalmaz. Sonuçta hepimiz burada off-road sevgisi için varız. Yani hobi.

Hobi demek keyif almak ve bu keyifi paylaşmaktır. Kendinizin ve kimsenin keyfini kaçırmayın lütfen.

Bu konuyuda konuşmamak üzere burada kapatalım.

bu arada telsız lerın uzerındekı am vefm
ch19
anl/nb
pa
dugmelerı ne işe yarıyor arkadaslar. bılgılerınız ıcın sımdıden tesekurler.

Arkadaşlar ya şu kayışdağına nerden nasıl çıkılıyor soft bi şekilde gerçekten merak ediyorum orayı. Şöyle çıkıp manzarayı izlemek küçük bi mangalı yakıp biraz keyif yapmak istiyorum orda.

yuzen_adam' Alıntı:
Arkadaşlar ya şu kayışdağına nerden nasıl çıkılıyor soft bi şekilde gerçekten merak ediyorum orayı. Şöyle çıkıp manzarayı izlemek küçük bi mangalı yakıp biraz keyif yapmak istiyorum orda.
Kayışdağına rahatça çıkılır fakat mangal yaktırmazlar diye düşünüyorum tepede.. :D Yolu ise görmeniz lazım birçok çıkış yolu var!!! bende nihat usta ile çıkmıştım en son..

Belki yardımcı olabilirim.. ???

kayışdağı.jpg

eko bendekide aynı telsiz ben monte ettirmedim benim elektronikçi çakmak kiti hazırladı vites konsülü ile koltuk arasına sıkıştırıyorum anten kablosuda fitillerin arasından koltuğun kızağının oradan bağlıyorum eve giderken söküp alıyorum hemde aracı delmemiş oluyorum.danita 1640 iyibir telsiz kendi aramızda rahatlıkla konuşuyoruz mahmut sağolsun
[/quote]

telsizi nerde taktırabilirim ?
sizin elektronikçi ne tarafta bu konuda banada yardımcı olabilirmi ?

birde anteni tavana değilde arka tanpona vidalarsam nasıl olur ?

şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.

Bir gün böyle asfaltı unutmak umuduyla ;D

http://www.metacafe.com/watch/1892779/the_road_jeep_commercial/

hele çamurdan çıktıktan sonra lastiklerden sağa sola çamur kütleleri atlamıyomu hele hele o alt davlunbaza vuran çamur kütlelerinin patır patır sesii olsada dinlesem :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR