Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,896
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

kayseride pazarda çok hoş bir balta almıştım geçen yıl eski malzemlerin satıldığı pazar yerinde çok amaçlı harika bir şey

Etiketler

askeri malzeme satan yerlerde tahkim edevat kürekleri var kalitelisini bulursanız çok işe yarar
ben askerde kullanmıştım çok işe yarıyor
katalanarak sırt çantasına koyulabiliyor, tam açıldığında kürek, kürek kısmı büküldüğünde kazma, ve kürek kısmının yan tarafının testere ve balta görevi görmesiyle 4 in 1 bir alet olmaktadır. agırlığı da fazla değildir
aynı zamanda oturak olarak da kullanılabiliyor ama o asıl amaçlarında yoktur sanırım :smiley:

hunter_34' Alıntı:
Selam millet herkez buaraya taşınmış yaaa :smiley:))) bu arada dün 3 araç battık ve sağolsun yardımımıza damast koştu fethat paşa tarafında biyerde çimenliğe girdik boş bir arazi ama sonumuz kötü oldu yaaa yumuşak toprak ve hazin son 3 araç olduğu yere gömüldü:smiley:)))) jimny mehmet akutu aradı ama onlarda gelmedi :smiley:))))

Selam Yunus

Sizleri kurtarmak çok eğlenceli idi.tekrar kalırsanıız kurtarırım,ama bence size bir daha Kayıs dağına çıkmazsınız:smiley:

şimdi resimlerde sira
1 fronti
2.Jimmy
3. Jeep

bunları bir ford focus ve doublo ile çektik tabii WARN 9000 i de unutmamalı

yunus bir alo deseydin ama desen bile yoktum izmitteydim.senin balıkları tavayı unutmamak lazım

damast' Alıntı:
yunus ben senin için heryere gelirim kardeş.
saol murat kardeşim çok ama çok teşekkür e derim hakkın ödenmez vallahii o saatte kalkıp dolma bahceden kayış dağına kadar geldiniz çok teşekkür ederim sizler olmasaydınız halimiz hüsrandı

Kayisdaginda offroad yariscisi Nihat keskin in atolyesi var.acaba bilmiyormuydunuz yoksa cekindiniz Mi?tanidigim en efendi insanlardan birisidir!size mutlaka yardimci olurdu.bir cay icmek icin bile olsa ugramanizi tavsiye ederim.yeditepe universitesinden ormani saginiza alarak devam ederken 2 km sonra gorursunuz.zaten onunde veya yan sokaginda ilginizi cekecekbir 4x4gorursunuz

tuncay biz orman içinden devam ettik fetat paşa çivarında biyerde kaldık çok büyük bir düzlük vardı çimenlik daldık oraya amaç soft yapmaktı 2 yada 3 tur attıktan sonra geriye dönmek için manevra yaptığımızda direk saplandık meğersem araziyi çok önceden sürmüşler toprakta suyu emmiş çeltik tarlası misali 3 araç gömüldük :smiley:)))

murat abiye çok teşekkürler hakkını helal et abi o kadar çamurlu yoldan geldin hemde kalmadan :smiley:) ve bizi kurtardın helal olsun valla takdir edilecek adamsın.. hakkını helal abi elbet bi gün bizde kurtarırız seni :smiley:

hunter_34' Alıntı:
saol murat kardeşim çok ama çok teşekkür e derim hakkın ödenmez vallahii o saatte kalkıp dolma bahceden kayış dağına kadar geldiniz çok teşekkür ederim sizler olmasaydınız halimiz hüsrandı

Bir sonraki için; 0539 315 15 00 Saat kaç olursa olsun, arayın yeter.....:smiley:

Ciddiyim haaaaa....:smiley:

hunter_34' Alıntı:
tuncay biz orman içinden devam ettik fetat paşa çivarında biyerde kaldık çok büyük bir düzlük vardı çimenlik daldık oraya amaç soft yapmaktı 2 yada 3 tur attıktan sonra geriye dönmek için manevra yaptığımızda direk saplandık meğersem araziyi çok önceden sürmüşler toprakta suyu emmiş çeltik tarlası misali 3 araç gömüldük :smiley:)))

Elalemin tarlasına dalarsınız haaaaa....! beter olun....!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON MESAJLAR

SON KONULAR