ates
BLACK BULL
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
ergun abi doğru seylüyo beter olun beter ....!!!!!!!!!!!!!!
ergun abi doğru seylüyo beter olun beter ....!!!!!!!!!!!!!!
beatrix' Alıntı:Acil durumlar için; Ergunut....! o539 315 15 00....
beatrix' Alıntı:Acil durumlar için; Ergunut....! o539 315 15 00....
ates' Alıntı:abi konuştuğumuzda oturduğumuz yerde hesap çok geldi bi el atsan diyorum yandımmmmmmmmm !!!!!!
Mithatcan' Alıntı:murat abiye çok teşekkürler hakkını helal et abi o kadar çamurlu yoldan geldin hemde kalmadan ) ve bizi kurtardın helal olsun valla takdir edilecek adamsın.. hakkını helal abi elbet bi gün bizde kurtarırız seni
ates' Alıntı:abi senin canın sağolsun , Axseskut koştu yardıma
beatrix' Alıntı:Bir sonraki için; 0539 315 15 00 Saat kaç olursa olsun, arayın yeter.....
Ciddiyim haaaaa....
çok saol yürki hepinizin ilgi ve alakanıza teşekkür ederimJyrays' Alıntı:Bende, o530 4123157
Kemerburgazda en kötü durumda kepcemiz çikartariz!
hunter_34' Alıntı:çok saol yürki hepinizin ilgi ve alakanıza teşekkür ederim
ewet abi spin yanlama hepsini yaptık tabi spin atarken aşağıya eğimli olduğundan arazi aşağıya kaydık ve süper bi balcığa saplantık yani baraj yatağı gibi çeltik tarlası gibi örnek çoookkkeeg52' Alıntı:Yunus siz oraya spin atmaya mı girmiştiniz ,baştan beri bunu anlamaya çalışıyorum ama bir türlü çözemedim ?
tuncaaayy' Alıntı:arkadaşlar bu folyo kaplatma konusunda bilginiz varmı?galiba reklamcılar yapıyor bu işi..benim düldülü boyatıyorum bi zaman sonra bu işi yapacagım ama maliyeti ne olur ne kadar saglıklı olur hiç bilgim yok..varmı bir bilginiz..?
tuncaaayy' Alıntı:arkadaşlar bu folyo kaplatma konusunda bilginiz varmı?galiba reklamcılar yapıyor bu işi..benim düldülü boyatıyorum bi zaman sonra bu işi yapacagım ama maliyeti ne olur ne kadar saglıklı olur hiç bilgim yok..varmı bir bilginiz..?