Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,903

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Mithatcan' Alıntı:
murat abiye çok teşekkürler hakkını helal et abi o kadar çamurlu yoldan geldin hemde kalmadan :smiley:) ve bizi kurtardın helal olsun valla takdir edilecek adamsın.. hakkını helal abi elbet bi gün bizde kurtarırız seni :smiley:

Selam Mithatcan

Nedemek helal olsun çok eğlendik hepimiz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27200.new#new
yeni konu olarak açtım bakarsınız hoşcakalın

saol ergün abi sorma çok kötü faka bastık yaaa ormanlıda hani yeşillik alanda yanlamıştı ya millet aynı öle bi yer tabi daldık hiç zemin kontrolü yapmadan 3 tur filan attık aşağılara inincede malum çok kötü saplandık ama harika bi yer bastığın yerden su çıkıyor

hunter_34' Alıntı:
çok saol yürki hepinizin ilgi ve alakanıza teşekkür ederim

Yunus siz oraya spin atmaya mı girmiştiniz ,baştan beri bunu anlamaya çalışıyorum ama bir türlü çözemedim ?

eeg52' Alıntı:
Yunus siz oraya spin atmaya mı girmiştiniz ,baştan beri bunu anlamaya çalışıyorum ama bir türlü çözemedim ?
ewet abi spin yanlama hepsini yaptık tabi spin atarken aşağıya eğimli olduğundan arazi aşağıya kaydık ve süper bi balcığa saplantık yani baraj yatağı gibi çeltik tarlası gibi örnek çoookkk

arkadaşlar bu folyo kaplatma konusunda bilginiz varmı?galiba reklamcılar yapıyor bu işi..benim düldülü boyatıyorum bi zaman sonra bu işi yapacagım ama maliyeti ne olur ne kadar saglıklı olur hiç bilgim yok..varmı bir bilginiz..?

tuncaaayy' Alıntı:
arkadaşlar bu folyo kaplatma konusunda bilginiz varmı?galiba reklamcılar yapıyor bu işi..benim düldülü boyatıyorum bi zaman sonra bu işi yapacagım ama maliyeti ne olur ne kadar saglıklı olur hiç bilgim yok..varmı bir bilginiz..?

tuncay avrupa yakasında var yapanlar ama folyo kalitesine dikkat et bildiğim kadarı ile en kaliteli markalardan biri oracal

tuncaaayy' Alıntı:

sadece kaputun üzerine yapmak için 250 lira istediler komple ne kadara yaparlar tahmin edemiyorum bile
uğur abi wk ya yaptırmıştı sanırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR