Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Teşekkür ederim, Offroad sporunda herkez birbirine yardım eder, bunun örneklerini bir çokkez gördüm, gördük, eminim bende orada kalsam ki birgün hepimizin başına gelebilir, Tuncay veya başka arkadaşlarda yardım için müdhale eder veya çaba sarfederlerdi, Önemli olan hepimiz için geçerli diye düşünüyorum zorda olana yardım edip düze ve güvenli bir noktaya ulaştırmaktır. Pazar günü Sofular sahilde kuma girip Şile Kumbabaya doğru giderken tesadüfen gördüm Tuncay arkadaşımızı kurtarma yapmadık ama durumu normale dönene kadar refakat ettim, Geçenlerde(15Gün önce) orman içinde kalan bir Range Rover'i tesadüfen görüp kurtarmıştım O arkadaşta tşk. etmişti, kendisine sticker verip sitemize davet etmiştik.fosilbulent' Alıntı:işte bu dayanışma set kaba spor yapıyormuş gibi görünen biz koca admların nasıl insalcıl nasıl duyarlı iyilik sever ve kendisi gibi olanları sahiplenen bir grup bilincinde olduğunu gösteriyor. Hakan ırıklıya kendim zorda kalmışta beni kurtarmak için beklemiş gibi hissderek teşekkur ederim, tuncayada paylaşımı için teşekkur ederim bu tip örnekler bu aktivitelere olan güven ve samimiyetimi yanında sevgimi yükseltiyor. her nekadat treking haiking camping ve orta şartlarda 4x4 le doğa gezisi yapıp çok zor şartlarda araçları hırpalamak taraftarı olmasamda off road la ilgileniyorum ilgilenenleride gıptayla seyrediyorum her fırsattada programım uyduğunca aktivitelere katılmaya çalışıyorum. Kazasız belasız günler