Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,955
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ilhan erbay' Alıntı:
gezenbilir ailesine bir sorum olacak : herkesin kendi zevkine göre modifiye etmiş olduğu araçlar off road ve gezi için birebir olabilir fakat hiç son zaman da aracını muayene yaptıran varmı sorun yaşandımı biliyorsunuzki tüm türkiyede muayene istasyonları özelleştirildi . bu konu hakkında bilgisi olan varmı?...

282. sayfa da bu konular geçmişti tüv ile ilgili.bakmlı araç muayeneden geçer. Önce sizin kendi aracınıza inanmanız gerekir. Gerisi zaten gelir.

Etiketler

beatrix' Alıntı:
Dikkat: Bir uyarı....!Bu tip konular forumlarda tartışıldıkça resmi dairelere yol gösterici olur. Eğer bu kadar çok bu konu konuşulursa sonunda tavsiyelerin hepsi hepimize geri döner. Bu tip konuları özelden görüşürseniz hiç olmassa konuya dikkat çekmeyiz aksi taktirde her verdiğimiz akıla bir çözüm bulurlar.

igneden ipliğe bakıyorlar iyide ediyorlar kimse yılda bir kere dahi olsa aracına böyle bir cekap yaptırmaya kalksa servise dünyanın parasını bayılır buda ayrı bir tartışma konu başlığı ama doğru iyi sözlerimizden kendine pay cıkartmak isteyenlerde cıkar buda bize patlar haklısın.

Ana sorun şurda: 16.000 YTL piyasa fiyatı olan bir ZJ yakın zamanda muayenenın çıkardığı listeyi yaptırmaya kalksa 4-5000 YTl en az tutar. Eeee?? sonra bu arabayı 20.000 YTL' ye satabilecekmi? Onun için Almanya'da eskı arabaların arkasına bazıları yazı yazar " TÜV bizi ayırana kadar beraberiz "

Neden Almanyada 95 model ZJ 3000 Euro? >> Çünkü TÜV yok. Alan TÜV almaya kalksa arabanın fiyatı 10.000 Euro'ya gelecek.
Kıssadan hisse.

arkadaş lar herkese meraba ben dediğim gibi acemi bir jeep çiyim bir sorum yardım etseniz çok sevinirim......... jeep cheroke otamatik vites bi aracım var dikkatimi çeken torpidonun üzerinde bir düğme var üstte .....TRANS altta COMFORT BU NE İŞE YARAR NETTE DE ÖĞRENEMEDİM LÜTFEN YARDIM YENİ YILA BÖYLE GİRMİYEYİMM

ayhanbursa' Alıntı:
arkadaş lar herkese meraba ben dediğim gibi acemi bir jeep çiyim bir sorum yardım etseniz çok sevinirim......... jeep cheroke otamatik vites bi aracım var dikkatimi çeken torpidonun üzerinde bir düğme var üstte .....TRANS altta COMFORT BU NE İŞE YARAR NETTE DE ÖĞRENEMEDİM LÜTFEN YARDIM YENİ YILA BÖYLE GİRMİYEYİMM

arkadaşlar kendi kulndıgım munübüsümü tüvtürke götürdüm giderken aracın önünde bulunan koruma barını söktüm ışıklandırmasını kontrol ettim firen ayarlarını yaptım tüve gitti aracta yan camlar komple siyah filim yanlarda ve arkada koruma barları var arac muayneden gecemedi sbep üzerinde unuttugumuz havalı korna yuzünden geri geldi aracın orjınal kornalarını taktık tekrar gitti gecti arac 2007 model işim geregi muayneden kusurlu görülmüş araclarlada ugraşıyoruz tüv ün aradıgı aracın yürür aksamının düzenli olması geri tefaruatlar hafif kusur diye geciyor

beatrix' Alıntı:
Ana sorun şurda: 16.000 YTL piyasa fiyatı olan bir ZJ yakın zamanda muayenenın çıkardığı listeyi yaptırmaya kalksa 4-5000 YTl en az tutar. Eeee?? sonra bu arabayı 20.000 YTL' ye satabilecekmi? Onun için Almanya'da eskı arabaların arkasına bazıları yazı yazar " TÜV bizi ayırana kadar beraberiz "

Neden Almanyada 95 model ZJ 3000 Euro? >> Çünkü TÜV yok. Alan TÜV almaya kalksa arabanın fiyatı 10.000 Euro'ya gelecek.
Kıssadan hisse.

ben hocam ne yalan söyliyeyim size katılamayacağım muayeneden geçemeyen araçta trafige çıkmasın, 4 teker bir motor sonuçta araç mı araç kanun böyle der insanlarında telafuzdan dile getirmekten korktuğu bu, koz vercek bişey değil sucunu eksiğini biliyorsun gidereceksin bir şey hakkında günahmı diye düşünüyorsan o şey günahtır net olacaksın günah hayır günah değil arası yok. demekki 16000 zj alınmaz sonuç bu alınınca 4500 de harcamsı cıkıyor geliyor 20000 ayağını yorganına göre uzat diye bir laf var tam burada söylenir.

reis28' Alıntı:
arkadaşlar kendi kulndıgım munübüsümü tüvtürke götürdüm giderken aracın önünde bulunan koruma barını söktüm ışıklandırmasını kontrol ettim firen ayarlarını yaptım tüve gitti aracta yan camlar komple siyah filim yanlarda ve arkada koruma barları var arac muayneden gecemedi sbep üzerinde unuttugumuz havalı korna yuzünden geri geldi aracın orjınal kornalarını taktık tekrar gitti gecti arac 2007 model işim geregi muayneden kusurlu görülmüş araclarlada ugraşıyoruz tüv ün aradıgı aracın yürür aksamının düzenli olması geri tefaruatlar hafif kusur diye geciyor

bu kadar :smiley:

arkadaş lar herkese meraba ben dediğim gibi acemi bir jeep çiyim bir sorum yardım etseniz çok sevinirim......... jeep cheroke otamatik vites bi aracım var dikkatimi çeken torpidonun üzerinde bir düğme var üstte .....TRANS altta COMFORT BU NE İŞE YARAR NETTE DE ÖĞRENEMEDİM LÜTFEN YARDIM YENİ YILA BÖYLE GİRMİYEYİMM...................................................................YOK ARKADAŞ KİMSENİN KİMSEYE FAYDASI YOK KURDUN BOYNU NİYE KALIN DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLERRR İSTEMİYOM YARDIM

hemen darılma arkadaş şu anda sitede demekki senin aracından kulana arkadaşlar yok görseler kesin cevap verirler aslında bu soruyu araclar bölümünde kendi aracının markasında ki bölümde sorsan belkide daha cabukl yanıt alırsın

şimdi ayıp ettin senin için araştırıyoruz ; bu ne acele?

araç bu abi herkesteki cherokeden solda resmide var 89 model otomatik ne bileyim çok var bu araçtan

biraz önceki sitem için alınan olduysa özür dilerim hızlı çıkış yaptım neyse sağolun

kardeşim , cj serisi olsa daha kolaydı sorunu cevaplamak senin araçtan çok olabilir amma biz cj ciyiz
benim oğlum çağrı ali cj3,5 diye dalga geçtiğimiz cj3 ümüzle (67 model) keçi gibi her yere girip çıkıyor belki forumda rastlamışsındır :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,715
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR