Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,961
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Erdin, ben teşekkür ederim bu güzel sözler için, bunları kendi köşesinde de yazarsan çok sevinirim :smiley:

dino967' Alıntı:
Her iki şiir de çok hoş,Yıldırım abimiz naif bir insan belli,yüreğine,ellerine sağlık.Paylaştığınız için teşekkürler :smiley:

Etiketler

4 L' Alıntı:
tampon güzel olmuş yakışmış da ancak fotodan öyle görünüyor da olabilir, emeğine saygısızlık etmeyelim ama sanki usta görmeden kafasına göre ölçülendirip imalata girmiş. Haliyle trim ve montaj aşamalarında hatalara yol açmış bu durum.Boşver güle güle kullan, çamur her hatayı örter.

Batuhan konuyu en iyi çağlar özetlemiş. Yapılan emeğe saygı için yorum yapmamaya karar vermiştim ama o zamanda rahatsız olacaktım. Yinede karar senin.

ceranus' Alıntı:
Erdin, ben teşekkür ederim bu güzel sözler için, bunları kendi köşesinde de yazarsan çok sevinirim :smiley:

Link atmanız mümkün mü acaba,çok sevinirim :smiley: Teşekkürler...

ceranus' Alıntı:
Sevgili Yıldırım Değerliyurt Abimin bizler için yazdığı şiirlerini okumanızı ve düşüncelerinizi yazmanızı rica ediyorum , teşekkürler ediyorum...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21107.msg168841#msg168841

erdin kardeşim , şiirleri okumuş olduğun linke yazabilirsin duygu ve düşüncelerini ; ceranus onu kasdetmiştir

batuhan, sonderece sade ve karakterli bir tampon olmus. Özellikle mat siyah harika durmus. Keyfini cikart.

Aralık ayında 18 gezi paylaşımımız var. Vallahi bravo ..Tebrik ediyorum.. Nerden nereye.. :smiley:

jeep34 , virüsün bulaşamadığı kimse yok ;artık toplu halde bulaşıyor , hal böyle olunca paylaşımlar da artıyor :smiley:

Bu gün çekmeköy-şile tarafında çekmeköy çavuşbaşı polenezköy arasında bir bölgeye 2 defender ile gittim hoş parkurlar var daha öncede bir iki defa gitmiştim havalar sıcakken radar tepesi dedikleri bir zirve var askeri bölge orada manzaraya karşı ögle yemeğimizi yemiştik. Burası için bir aktivite yapılabilir. şehrin içinde şehirden uzak

gezenbilir.jpg

gezenbilir2.jpg

gezenbilir3.jpg

fosilbulent,fotolar güzel,manzara da güzel biraz daha ayrıntı verebilirsen arazi vs hakkında , daha da güzel olacak :smiley:

korkarımki böyle kalabalık ve toplu gezileirmiz, köylüler, muhtarlıklar, orman işletmeleri, jandarme gibi gerçek ya da tüzel kişlerin gözüne batmaz da giriş çıkış yaptığımız etapları yanlızca paletli caterpıllar ile geçilebilri hale getirmezler. Bundan dolayı bu bölgelerde aktivitede bulunurken azami özen ve saygı gerekiyor.
Ayrıca bu gidişle orman içi yollarda bile trafik sıkışacak :D

4L doğru söze denir,
buna gerçekten de dikkat etmek gerekiyor :smiley:

valla bunun önüne geçmenin tek yolu bu işi böylece grup içi organizelerle düzen kurallar cercevesinde gözetim altına almaktan geçiyor biz bu dediğim noktada bir minubuse rast geldik batmış kalmıştı tabi şehre dönüş yolunda merkeze daha yakın bir yerdi yanlız insanların bilmesi gereken şu bu tip aktiviteler özel araçlar gerektirir özel araçlar içinde yoldışı parkurlar yani herkez ait olduğu yerde kalırsa herşey güzel olur arkadaşı cektik çıkardık ta biz olmasaydık baya ugraşırdı. dediğim yerdeki arazi yangın yolu ve ona olan tali yollardan oluşuyor güzergahta çamur sert toprak kar ve su geçişlerine sık rastlanıyor biz 2 araç olduğumuz için çok zorlu çamur ve su geçişlerine ve dik çıkışlara bulaşmadık yanlız tali yollarda böyle zor yerlerde var bir hafta sonu isterseniz 4 5 araç bir keşif yapalım ilgili arkadaşlar rota çıkartacağımız gprs falanda varsa müthiş olur nedersiniz araçlarda karma olursa süper olur

4 L' Alıntı:
korkarımki böyle kalabalık ve toplu gezileirmiz, köylüler, muhtarlıklar, orman işletmeleri, jandarme gibi gerçek ya da tüzel kişlerin gözüne batmaz da giriş çıkış yaptığımız etapları yanlızca paletli caterpıllar ile geçilebilri hale getirmezler. Bundan dolayı bu bölgelerde aktivitede bulunurken azami özen ve saygı gerekiyor.
Ayrıca bu gidişle orman içi yollarda bile trafik sıkışacak :D

Heleki istanbulda belli yerler var offroadlık oralarda yakında yok olmazsa...
Yinede yaşasın offroad... :D

Bülent Bey günaydın. Gittiğiniz bölge cumhuriyet köyü bölgesine yakınmıdır. Araçlarınızda ekstra donanım varmı.

Araçlar b+ olsa hiç fena olmaz vinç e ihtiyaç duyarsınız tek araç sakıncalı olur bence ki hiç bir aktiviteye tek araç gidilmemei gerekir iyi bir lastik takımı da şart polenezköy tabelası gördüm sanırım uzak ta kalıyor çavuşbaşı ve çekmeköye daha yakındık

bende normal bi 2.8 var temiz ve 4 cekeride ii durumda. ama daha ekstra bişey yapamadım. bunlada da girilebilri heralde öyle bir araziye. ne dersiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,716
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR