Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,980

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Sevgili Yıldırım Değerliyurt Abimin bizler için yazdığı şiirlerini okumanızı ve düşüncelerinizi yazmanızı rica ediyorum , teşekkürler ediyorum...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21107.msg168841#msg168841

Aaç güzel duruyor kazasız belasız kullanın amma ön tamponu olsun daha değişik bişeyler yapabilirsiniz agresif görünümlü bir tampon yaptıra bilirsin bizim defenderlar kullandığımız üçgen tamponu geliştrebilirsin dene bir hep aynısı standartı olcak değilya :smiley:

tampon takıldı orjinalina göre 5cm daha yüksek oldu yorumlarınızı bekliyorum

27122008274.jpg

selam bence tamponsuz daha güzel.neden tamponsuz olmaz .çok geniş olmuş tampon.
yinede hayırlı olsun

Tamponsuz olunca panjur vs. zedelenir. Bence işlevsel ve güzel olmuş.. Aracın lastikleri ile beraber iş makinası ;) gini duruyor. Tebrikler..

batuhan aracın cok güzel olmuş güle güle kulanın vinc takmayı düşünüyormusun düşünüyorsan tanponu ona göre ayarlasaydınız daha iyi olurdu bu şekildede sade ve işlevsel olmuş

evet batuhan biraz daha şekil tampon olsa güzel olurmuş ama yinede güzel ama böle biraz zayıf duruyor gibi birazdaha şekil vermen güzel olur sanırım : )

Tampon Adı üzerinde darbeyi püskürten hasarı azaltan motoru koruyan kalkan gibi bişey, tampon güzel olmuş fakat gizli vinç koymayacaksan öne doğru cıkan bir vinç yuvası olsa idi fena olmaz dı görüntüsü bittiğinde karabinalar koy halkalar ve onları farklı renklere boya turuncu mesela

vinç koyacaksan onun bitişi parlak krom krom da olur birde mitsubishi nin amblem rengide olurmuş güzel duruyor yada o dahil hepsini parlak metal yap :smiley: sen yandın böyle bir soru sorduğuna pişman olcan galiba zerrin haklı tamponsuz daha güzel di :smiley: :smiley: :smiley: Güzel olcak güzel işlevide önemseyin zor koşulları düşünün cekileceksin çekeceksin hem dayanıklı hem şık görünsün güle güle kullan

maşallah güzel olduğu için ne yapsan oluyo ;) nacizane fikrim tamponun üst köşelerinden aşağıya 45derece kesik olsa daha şık dururmuş \________/
gülegüle kullan

ceranus' Alıntı:
Sevgili Yıldırım Değerliyurt Abimin bizler için yazdığı şiirlerini okumanızı ve düşüncelerinizi yazmanızı rica ediyorum , teşekkürler ediyorum...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21107.msg168841#msg168841

Her iki şiir de çok hoş,Yıldırım abimiz naif bir insan belli,yüreğine,ellerine sağlık.Paylaştığınız için teşekkürler :smiley:

tampon güzel olmuş yakışmış da ancak fotodan öyle görünüyor da olabilir, emeğine saygısızlık etmeyelim ama sanki usta görmeden kafasına göre ölçülendirip imalata girmiş. Haliyle trim ve montaj aşamalarında hatalara yol açmış bu durum.Boşver güle güle kullan, çamur her hatayı örter.

Bana kalırsa da aracı olduğundan daha ağır ve heybetli göstermiş , tabiki lastiklerinde bu duruşa katkısı olmuş... bence gayet yakışıklı duruyor... eğer ki projenizde vinç uygulaması da varsa aracın karakteri iyice kendini gösterecektir... ne fazla ne de eksik... tebrikler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,718
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR