Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,980

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Gezenbilir Ankara'ya geliyor, 17 Ocak 2009 da hepinizi Ankara'ya bekliyorum, konunun linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21868

ah be! ablacım gelebilsem çok iyi olurdu ama imkansız bişiyi istiosunuz e ne diim şimdiden fotoğraf ve cameraları hazırlayın o gün geldiğinde güzel video ve fotolar bekliyo olucam !! : )

İzmit'e Kar da Düştü, Bir Atraksiyon Yok mu Acaba...??
iki hafta oldu artık bişeyler yapsak ya gene izmit civarlarında yada başka bi yerde konu açan varsa bi link yollayabilir mi bana...?

ahh bu günden beri yakınıyorum samsun merkeze bi kar düşmedi tadını cıkaralım : (

Arkadaşlar 28 Aralık 2008 tarihinde Ankara, Ayaş-Ortabereket Köyünde Off-Road etkinliğimiz var, linkini veriyorum, gelebilecek olan tüm Off-Road severleri bekleiyoruz :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22022.msg167388#new

Serdar (serdartimur), Cem (emc2), murat116, erdem.teknik, Mehmet (mehmetp81) ve eminenes arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Yaşar,teşekkürler, çok da sessiz değiliz sanki bakarmısın ben yetimeye çalışıyorum hem offroad hem kamp hem trekking hem de Gezenbilir'i Ankara'da ağırlamak için program ve organizasyon ;D

Zaman uyuyorsa sen de katıl 17 ocak Ankara gezisine ...

yasarergun' Alıntı:
Zerrin bakıyorum Ankara sessiz fekat derinden ilerliyor :smiley:

hoşbulduk arkadaşlar aranızda olmak çok güzel bi duygu uzun süreden beri sadece dışardan baktığım bu konulara şimdi faal olarak katılmak kadar güzel bişey yok sanırım

aracın ön tamponun yapim işide sonlandı diebilirim ama şuan boyada detaylı fotolarını garaj bölümüne başlık açtığımda paylaşacağım aracın tamponu sökük halde çok hoşuma gitti babama yalvarıyorum böyle kalsın die kabul etmiyor:smiley: işte fotolar
26122008266.jpg

26122008267.jpg

26122008268.jpg

Fotoraf01601.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,718
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR