Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ah be! ablacım gelebilsem çok iyi olurdu ama imkansız bişiyi istiosunuz e ne diim şimdiden fotoğraf ve cameraları hazırlayın o gün geldiğinde güzel video ve fotolar bekliyo olucam !! : )
İzmit'e Kar da Düştü, Bir Atraksiyon Yok mu Acaba...??
iki hafta oldu artık bişeyler yapsak ya gene izmit civarlarında yada başka bi yerde konu açan varsa bi link yollayabilir mi bana...?
Arkadaşlar 28 Aralık 2008 tarihinde Ankara, Ayaş-Ortabereket Köyünde Off-Road etkinliğimiz var, linkini veriyorum, gelebilecek olan tüm Off-Road severleri bekleiyoruz
Yaşar,teşekkürler, çok da sessiz değiliz sanki bakarmısın ben yetimeye çalışıyorum hem offroad hem kamp hem trekking hem de Gezenbilir'i Ankara'da ağırlamak için program ve organizasyon ;D
Zaman uyuyorsa sen de katıl 17 ocak Ankara gezisine ...
yasarergun' Alıntı:
Zerrin bakıyorum Ankara sessiz fekat derinden ilerliyor
hoşbulduk arkadaşlar aranızda olmak çok güzel bi duygu uzun süreden beri sadece dışardan baktığım bu konulara şimdi faal olarak katılmak kadar güzel bişey yok sanırım
aracın ön tamponun yapim işide sonlandı diebilirim ama şuan boyada detaylı fotolarını garaj bölümüne başlık açtığımda paylaşacağım aracın tamponu sökük halde çok hoşuma gitti babama yalvarıyorum böyle kalsın die kabul etmiyor işte fotolar