Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,979
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

şehitlerimize alahtan rahmet yakınlarınada sabır vermesini dili yorum rabbimden tüm türk miletinin başı sagolsun

törörü ve terörden nemalan leşciçileri ve miletleride buradan kınıyorum

Etiketler

1999 4 ARKADAŞINI Şırnak,ta ŞEHİT vermiş biri olarak.. birlik ve beraberrligimizi gösterme vaktidir çıkartın BAYRAKLARI

Ve şehit ailelerine (MADDİ VE MANEVİ )DESTEK kampanyası başlatalım.....

biktik artik sehitler ölmez demekten , demiyelim artik kardeslerimiz de analarina yavuklularina geri dönsün arkadalarina sevenlerine geri dönsün , lanet olsun ya.......

Dilek yolunda ölmek Türklere olmaz tasa.
Türke boyun eğdirir yalnız töreyle yasa;
Yedi ordu birleşip karşımızda parlasa
Onu kanla söndürüp parçalarız, yeneriz.

Biz Tufanı yarattık uyku uyurken Batı,
Nuh doğmadan kişnedi ordularımızın atı.
Sorsan söyle diyecek gök denilen şu çatı:
Türk gücü bir yıldırım, Türk bilgisi bir deniz.

Delinse yer, çökse gök, yansa kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan, tipiden, kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz...

Hüseyin Nihal ATSIZ

kahraman sehitlerimiz sonsuza dek kalplerimizde yasayacak ruhları şaad olsun.................

thkuzuoglu69 aramıza hoş geldin keyifli forumlar

Öncelilkle Aileye katılan tüm yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..
Lakin gördümki eski arkadaşlarımızdan kimsecikler (benim gibi ) yok buralarda ve sevgili MK.51 Mustafa ve Jeep34 Uğur abi yanlız kalmış gibi görünüyorlar..tabii bu arada yeni katılan arkadaşlarım eksik olmasınlar sürekliliklerini devam ettirerek onları ve formumuz şenliğini devam ettirmişler saolsunlar..İnşallah bundan sonra şahsım adına söylüyorum yine bol miktarda buralarda olmaya çalışıcam..eski topraklarıda bekliyoruz duyurulaaa..

selam ve sevgi ile..

Vay,vay,vay Faruk dostum.Seni tekrar sahnelerde görmek ne güzel. ;) Özlettin kendini beyav. :D Gerçi sürekli görüşüyorduk ama forumdan baya uzak kalmıştın.Tekrar hoşgeldin. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR