Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,759

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

istanbulda olmasaymış gelirdim :/ ankarada aktivite planlamak isteyen varmıııı???

Özgür (costanzo), Erdal (E:R:T), Efe (Wraith), Haldun (Haldun Güreşen), Koray (toni) ve Koray (metronom) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

mrb büyüklerim gezenbiliri öğle özledimki okulda tenefüslerde cepten girdim şu öss sınavını hayırlısıyla atlattıktan sonra kendimi jiplere adayacağım bugun kaçamak yapıp girdim nete yoksa yazacabileceğimde yoktu arabaylada gezemiyorum ama napalım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler :smiley: herkeze iyi günler iyi muhabbetler arada girer yazarım :( :( :(

bende pazar gününü bekliyorum bazen daglar cagırır.

frkbdr' Alıntı:
gördümki eski arkadaşlarımızdan kimsecikler (benim gibi ) yok buralarda.eski topraklarıda bekliyoruz duyurulaaa..

Faruk sen bu "eski toprak" ları yeniden canlandıracaksın sanırım :smiley:
Zaten isimler "eski" olsa bile off road heyecanımız ilk başladığımız günlerdeki kadar yeni ;)

__ C J 7 __' Alıntı:
yine şehit haberlerini duyuyoruz...
bugün de 5 şehidimiz var ne zaman bitecek bu kan ne zaman kökü kurutulacak bu şerefsizlerin

Özür dilerim sizin mesajı sonradan gördüm...
Beni en çok üzen şey, bu çapulcuların karşısındaki basiretsiz ve çaresiz bekleyişimiz...

Jeepcj7' Alıntı:
Gultekin Peugeot 308 hazırlıyor diyorlar senin için? 4" PSA lift kit, 33" lastikler felan :p
yoksa asfaltçı mı oldun yine?? Scout hareketsizlikten yere yapıştı... çalışmalara başlamazsan eskiciye vericem demir parasına :eek: ...

:smiley:)))))) abi yok pejo ya cam filmi bile yaptırmam evde yürüyen araba kalmadı ml komple boyaya girdi navara yı satıyorum biliyosun vitara bodrumda scout ta atilla abiyi bekliyo o bitirince kaporta boyaya girecek bir iki haftaya izmit yolcusu olur scout ...

e sen yaptın tabi makinayı canavar gibi şimdi tuzun kuru "çekici faturasını hangi adrese postalayım :smiley:)))))) "

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR