Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,759

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Selamlar

Tüm abilerime kardeşlerime merhaba demek istedim nezamandır gerek yazılarımla siteye gerek birfiil offroad gezilerinize katılamadım ve bu aileyi bu dostluğu bu güzel gurubu çok özledim şimdi diyeceksinizki nerden çıktı gene bu yazıyo bişeyler öle içimden geldi

Sevgiler Gültekin ..

size de merhabalar efendim...:smiley: günaydın.havalar nasıl? güneşli biraz lakin soğuk... bende yeni sayılırım.. satılık araç arıyorum :=) zj 5.2 97 96 model

Gultekin Peugeot 308 hazırlıyor diyorlar senin için? 4" PSA lift kit, 33" lastikler felan :p
yoksa asfaltçı mı oldun yine?? Scout hareketsizlikten yere yapıştı... çalışmalara başlamazsan eskiciye vericem demir parasına :eek: ...

Hakan abi senin beni hatırlaman lazım 2 üç hafta önce şile gözlemecilerin orda karşılaşmıktık sana arabama hangi gaz markası takabilirim diye sormuştum abi size o gün çok özendim acaba ne fotoraflar var neye bakıyolar diye çok merak etmiştim.

Arkadaşlar sizlerden ricam gerekli olmadıkça kısa kısa peşpeşe mesaj göndermeyiniz.

Merhaba Efe, Öncelikle hoş geldin.Sana öncelikle şunu söylemek isterimki aracın off-road gezilerine uyacak en mükemmel araçlardan biri.Ama aksesuarları kafana göre deyil uygun bir şekilde doğru insanlardan temin etmen gerekiyor.Bu konuda benim bildiğim en uzman kişi İstanbul Off-road kulübünden Mehmet Becce.Kendisi yıllardır bu sporun artık kanıtlanmış uzmanı olup,meslek olarakda özelllikle Suzuki grubunun modifiyesinde 1 numaradır.Resimleri geziler bölümü sofular çıkışlı konu başlığı adı altında bulabilirsin.Benim şahsi olarak da geçen seneki yarış aracımda jimny di.Heryere girer,hafif,kısa şase,azyakan,motorhacmi ufak gözüksede çok torklu makinadır.Aracın keyfini ancak yükseltme kiti ve arka diferansiyele kilit taktırırsan ve lastik ebat ve deseninde deyişiklik yaparsan alabilirsin.

Not: Bu arada şunu belirteyim aracım çizilmesin istiyorsan bu maceraya başlama,virüs bulaştımı geri dönüş yok. :smiley:

teşekkürler :smiley: ben de tam olarak o bahsettiğiniz uygun modifiyeleri düşünüyordum. bu konuda mehmet bey ile kısa bir mailleşmemiz olmuştu.
kendisi "2 inc yükseltme kiti ve30 inc e tekamul eden AT tipi lastik tavsiye ederim." demişti bir takım fiyatlar vermişti sorna 2. mail attım henüz cevap gelmedi. bide birtakı mtelefon numaraları vardı maidel aklıma takılan şeyleri sorabilirmişim ordan ancak çekindim malum koskoca mehmet becce :p öle zırt pırt aranmaz. şu an için düşündüğüm şeyler çatıya spot ve bridge stone dueler A/T lastik. özellikle kıştan önce lastiği takmak istiyorum lastiklerim pek hoş durumda değil. daha sorna belki motor modifiyesine de girişilebilinir .. maddiyat el verirse..

Mehmet Becceyi aramakda çekinme çünkü bu onun işi tabikide bişeyler yaptıracaksan.Aracına herşeyi yaptır fakat sakın ama sakın motoruna elletme(chip,egzantirik falan gibi)sonra birdaha aracını toparlıyamazsın.Motora birtek filtre ve iyi bir egzostcuda headers yaptır yeter ama şunu unutma ben yarış amaçlı herşeyi denedim bana bu işi bilenler kurcalama demişti ve kurcalamam sonucu bana 5000 ytl cik masrafa yol açtı ve arabam bidaha düzelmedi.Sen aracına yükseltme kiti,lastik,kilit,filtre,manifold,vinç yaptır,sonra yetmezse konuşuruz.

Jeep34' Alıntı:
Arkadaşlar sizlerden ricam gerekli olmadıkça kısa kısa peşpeşe mesaj göndermeyiniz.

arada bir arkadaş vardı ama gitmiş...
mrb haldun bey..aracınız tam istenilen modelden..çamurla güreşmesine doğada koşmasına izin veriyormusunuz :smiley:

Gezenbilir ''Huma Oto'' Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı na tüm üyelerimiz davetlidir. Sizler sadece kendinizi getiriyorsunuz. Tüm yeme içme ihtiyaçlarımız

Huma Oto tarafından karşılanacaktır. İhtiyaç listemizi belirlemek için KATILIMCI listemizi oluşturmamız gerekiyor.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17050.new#new

Merhabalar arkadaşlar nasılsınız? :p Bu siteye yeni üye olmuş jimny sahibi bir gencim. jimny hakkında bana önerileriniz tavsiyeleriniz varsa duymak isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR