Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,979
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

GEZENBİLİRLİLER Vatani görevimin bitimi ve çıkış tarihim belli oldu Kasım 18'ine biletimi aldım ;). İnşallah akşamına Sabiha Gökçen Havaalanında olacağım.Aranıza daha etkin bir şekilde döneceğim kısmetse bir cj5 alıp offroad başlayacağım :D.
mahmutuygur' Alıntı:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım

Hoşgeldin aramıza mahmutuygur

Etiketler

Bitirmişin Hasan. Hadi bakalım hayırlı teskereler. Temiz bir cj bulalım sana da biraz çamura buluyalım seni.

mahmutuygur' Alıntı:
kia sportage almayı düşünüyorum ama hiçbiryerde arazi resimlerine ulaşamadım hiç olan yokmu veya arazi ye çıkan :(

Hoşgeldin. Kia sorento vardı patronda. Asfaltta bile zor tutuyordum arabayı. Araziye hiç girmedim. Ama 4L var. Denemek lazım.

mahmutuygur' Alıntı:
kia sportage almayı düşünüyorum ama hiçbiryerde arazi resimlerine ulaşamadım hiç olan yokmu veya arazi ye çıkan :(

kia hakkında bilgilerin olduğu başlık (ayrıca sitemizde iki kişide sportage var ancak arazi içinde ben resimlerini görmedim)

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=232.0

Birde video ekleyeyim acaba sonumuz böyle mi olacak. Gidişat bu doğrultuda..

http://akilli.tv/video/162524/4x4lerin-kaya-tirmanisi.aspx

Cengiz (cengo), Gökhan (elebasi7102) ve Can (karakurt) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Daha önce bu ve buna benzer konular çok konuşuldu, ancak yeni katılan üyeler ve "bilinçli offroadcu"olmak, olabilmek için sorumluluğun büyük kısmının bizlerde, yani konuyu bilen kesimde olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum. Kocaman lastikler, extra ağırlıklar (rollbar, ekipman), çamurlu kampanalar, diskler...vs.. araçlarımız std'lardan daha uzun mesafede duruyor, ve bunu karşınıza çıkan aniden yola fırlayan dikkatli, dikkatsiz, genç, yaşlı, acemi, tecrübeli, bayan, erkek büyük ihtimalle bilmiyor veya farkında değil....

http://akilli.tv/video/166622/4x4-jip-ve-honda-civicin-kaza-testi.aspx

herkese kazasız günler...

toni arkadaşım aramıza hoşgeldin...

Araç satış duyuruları için, linkini aşağıda verdiğim "İLAN PANOSU - VASITA" bölümünü kullanabilirsin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=214.0

Forumumuzda keyifli geziler ve paylaşımlar dilerim...

Jeepcj7' Alıntı:
Daha önce bu ve buna benzer konular çok konuşuldu, ancak yeni katılan üyeler ve "bilinçli offroadcu"olmak, olabilmek için sorumluluğun büyük kısmının bizlerde, yani konuyu bilen kesimde olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum. Kocaman lastikler, extra ağırlıklar (rollbar, ekipman), çamurlu kampanalar, diskler...vs.. araçlarımız std'lardan daha uzun mesafede duruyor, ve bunu karşınıza çıkan aniden yola fırlayan dikkatli, dikkatsiz, genç, yaşlı, acemi, tecrübeli, bayan, erkek büyük ihtimalle bilmiyor veya farkında değil....

http://akilli.tv/video/166622/4x4-jip-ve-honda-civicin-kaza-testi.aspx

burdaki görsel anlatımda anlatılmak istenen konu normal araclaradan daha yüksek şase konumuna sahip arazi araclarının kaza esnasında nasıl ölümcül olduklarını anlatıyorher türlü carpışmada binek aracların hiç şansının olamdıgını falan anlatan bir kazadeneyi biz bilincli off road cılar da kulandıgımız aracların trafikte ne kadar ölümcül ola bileceklerini düşünerek tedbirli olmalıyız gecenlerde sag ölü noktamdan gecmeye calışan bir uno yu cignemek üzeryken hızlı olmamam nedeniyle dura bildim saga sinyalımi vermişim yavaş ve dikkatli seyir halindeyim vatandaş son gaz geliyor ve sagdaki ufak boşluktan gecip benim önümden makasa giriyor tabi gayri ihtiyarı bende sag aynamı kontrol ederk ve temkinli bir şekilde tüm kuraları kontrol etmiş bir şekilde dogal dönüşümü yapı yorum zart diye bir manyak sagıma dalıyor tabi gene ben zorda olsa zınk diye duruyorum ve arkadan gelen arac benim aracın altına girmemek için türlü akrabasik hareketlerle olayı atlatıyor bu durumda sagdaki araca carpsam direk şöför kapısından içeri bizim lastik dalacak manyak arkadaş hastaneyi görürmü görmezmi bilmem yada onun sebep oldugu bu hatadan dolayı arkadan gelen günahsız vatandaş bizim 12lik u demirinden yapılmış tanpona yazılacak degermi ne olur biraz daha dikkat bizim araclar zaten özel lastik yapıları ve ekipmanları nedeniyle belki biraz agır hareket ediyor olabilir araclarımız seri diye helede kuralsız yolun emniyet veya kaldırım bölümünedalarak sagından kuralsız gecmek felakete neden olabilir

herkese kazasız günler...

Bizim jeeplerle allah muhafaza, direk tampon kafaya giriyor, o yüzden şehir içinde kullanmak istemiyorum. Birde istemediğim kadar çok ilgi çekiyor. Millet jeepe bakacağım derken biribirinin üstüne çıkıyor.

hoşbulduk siteye yeni üye oldum ama cok karışık resimdeki benim cj5 bilecik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR