Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,830

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Bazen tek kişi de yeterli oluyor.
Misal ağacın altına sığmayıp yandaki duvardan seken kocca F250 (TurboCevat) ve dahi acı kuvveti ile aracı dengeleyen Fatih (Metehan41)..

DSC_0155.jpg

Orman içinde çok rastlıyor böyle.
En tazesi bugündü, muhtemel geçen haftaki fırtınada devrilmiş bir ağaç, gerçi bu kez dayanışmayı reis28'in benzinli testeresi ile sağladık..

DSC_0642.jpg

02 ekim perşembe bugünki taze hamle sırasında yola yatmış agac olayını motorlu testeremiz sayesinde rahatca bertaraf ettik olayla ilgili bir resimde benden

DSC02154.jpg

dogru dersin yavuz hocam tarih de atım oraya perşembe diyede düzelttim ee yorgunluktan yavuz hocam ben ne yazdıgımı bili yormuyum daha eve döne li 2 saat olmadı

aramıza yeni gelen tüm dostlarımıza hoş geldiniz diyor ve en kısa zamanda görüşmek üzere de ekliyorum...en kısa zamanda büyük bir etkinlikle bir arada olmak üzere herkese selam ve sevgiler diliyorum..

bişi söyliycem tüm offroadcı bayan arkadaşlara bu sene şansımıza moda olmuş şu sarı plastik hani işçilerin giydiği çizmeler...ne şanslıyım yaf bende bir kırmızısından aldım kendime bide hediye geldi üstüne sarısı ..iiyim gene iyiii :smiley:))

"Çöpçü çizmesi" diyoruz biz onlara... ;) Her off-road aracında bir tane bulunmalı... :smiley:

ne su geçirir ne kar nede çamur ama dikkat edilmesı gereken husus :smiley:
bırazcık bol olucak bırde keçe kayduysan ıcıne deyme keyfıne :smiley:

valla suan siyahı var ayaklarımda avdan geldım cıkarmadım daha :smiley:

kia sportage almayı düşünüyorum ama hiçbiryerde arazi resimlerine ulaşamadım hiç olan yokmu veya arazi ye çıkan
:(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR