Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,566
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

zafer bende landcruser veya defender , ikisi calisir bende , ama landcruser eski olacak 70 model felan bendede eski arazi araclarinin hastaligi var ...

arazi tasitindaki tek disi ses ------> GPS (navi) aletinin cikardigi ses olmali ..direksiyon basindaki offroadci bayan kardeslerimiz haric ...

Etiketler

merhaba

site üyelerinin araç resimlerinin olduğu bir bölüm varmı acaba?

fj40 lafimi olur süper derim, cok aradim bulamadim , bu yeni landcruiser lerde cok harika görünüyorlar nostaljik cizgiler var..
DCP_2820.jpg

buda eski .

fj40-front-l.jpg

bak fj 40 cok cok salamdır ama orjinal motorları cok yakar gezerken dusunerek gezersın
motoru değiştirdinmide butun aktarım difransıyel sanzuman ayar ıster belkıde değiştirmen lazım ,
ayarı tutturman ıcın çok prof parcalar lazım motorunda satandart bısey olması lazım ,
hepsı yurtdısı dan gelıcek demek
bende 50 masraf yapıcagına 90 bin ver fj crusier all :smiley:)
simdi burda bı ikilem var
cok paran varsa arabaya cok masraf etme sıfır all
az paran varsa araba cok yakıyor bulaşma :smiley:))
hee bu arada bikaç tane elektırık ıdaresınden cık ma fj 40 var bakarsanız sahibinden de

yeni aramiza katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum ve kutlama ve tebriklerimizi yapabilecegimiz kösemiz oldugunu hatirlatmak istiyorum . Sevgi ve saygilarla tekrar hos geldiniz ..

Tebrik ve kutlama linkimiz..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2530.0

nerede olduklarini bende ögrenemedim , avusturalya geldi aklima , orada bir plaka görünüyor galiba yada her hangi bir numara ?????

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR