Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,546
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

çamurmu dediniz
stihia_K.png

Etiketler

çamur CJ + çamur adam görüntü müthiş ;D

sayın gezenbilir camiası,
Auto show 2008 ekimde olacak ilgilenenler linke bakabilir
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17003.msg127260#msg127260

hıluxsa satarsanız fiyat olarak ne düşünü yorsunuz

tekrar meerhaba calışkan abim sattığınız nissanı 500 evler cevatpaşa tarafında cok gördüm hatta talip bile olmuştum aracınıza fakat cift kabin toyota bulunca vazgecmek zorunda kaldım olsun herseyin hayırlısı bence.
bende bayrampaşadayım. inşallah bir gün karsılasırız.

tek kabin olarak ilk aldıgım araçtı topladım fakat banada yetersiz kaldıgı için ve degerinde nakite satamadıgım içim hilux le takas yaptım üste para verdim ondan öncede land cruıser almıştım 2 araç olunca fazla geldi ikisinden birini satmak zorunda kaldım

evet land lar gerçekten karizma bir arazi aracı görsel modifiyeye çok uygun ben daha çok çift kabin olanını v8 leri var piyasada çok yakışıklı

Altuğ (ÖZTUNÇ) arkadaşım, tekrar aramıza hoşgeldin, gezilerde görüşmek dileği ile...

toyotayı almadan önce cok aradım ciftkabin kasalı land ama bulmak kısmet olmadı hasan abim kısmet bundan sonra bunu satmadan bitene almak istiyorum kısmetse toyotadanda memnunum onun için satmakta istemiyorum biraz bunun eksilerini tamamlıyım aracı biraz donatıyım sonra kısmetse bakacam land.

bende dodge s100 var onlar hakkında bilgi alabileceğim biryer varmı sayın arkadaşlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR