Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,546
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar "Tebrikler ve Kutlamalar"ı, aşağıda linkini verdiğim başlık altında yapalım lütfen...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2530.new;topicseen#new

Etiketler

Aramıza hoşgeldin Emir_Efe arkadaşım... Gözlemeciler, bu yakanın buluşma yerlerinden biridir.

ayzek,cj5amc79,Emir_Efe Gezenbilir ailesine hoşgeldiniz arkadaşlar.

necil' Alıntı:
MerhabalarBen istanbulda oturuyorum,dekarasyon işi ile uğraşıyorum.Beni aranıza alırmısınız bilmem çünki 45 yaşındayım..2000 LR Freelander1.8 benzinli aracım var.Yani sizlerin hiç sevmediği model..:eek:).2000 den beri bu aracımı kullanıyorum.Pek sorun çıkarmıyor ama dağda bayırda hep egsoz bırakıyor.Sizin gezilerinize katılmak için bu aracım pek uygun değil en kısa zamanda bir araç daha hazırlıyacağım.Yinede gezileriniz olursa şansımı denemeye çalışacağım yanınızda.İşte böyle... kendimi tanıştırmam için geç kaldım onun için özür dilerim.Kalın sağlıcakla.İsmimde Necil Başaran...Nasıl tanıştıracağım kendimi diyerek heyecanlandım ismimi yazmayı unutuyordum... :eek:))

Necil Bey aslında ben de yeniyim ama bir iki kelime etmek istiyorum.. 45 yaşında olmanız bence hiçbirşeyi değiştirmez ve hayata nerden tutunursak ordan doğarak tekrar mutlu olabiliriz diye düşünüyorum...

aramıza hoşgeldiniz, heyecanı, çamuru, doğayı ve kampları paylaştıkça hepimiz aynı yaşta olacağız.. sevgiler:smiley:

necil' Alıntı:
MerhabalarBen istanbulda oturuyorum,dekarasyon işi ile uğraşıyorum.Beni aranıza alırmısınız bilmem çünki 45 yaşındayım..2000 LR Freelander1.8 benzinli aracım var.Yani sizlerin hiç sevmediği model..:eek:).2000 den beri bu aracımı kullanıyorum.Pek sorun çıkarmıyor ama dağda bayırda hep egsoz bırakıyor.Sizin gezilerinize katılmak için bu aracım pek uygun değil en kısa zamanda bir araç daha hazırlıyacağım.Yinede gezileriniz olursa şansımı denemeye çalışacağım yanınızda.İşte böyle... kendimi tanıştırmam için geç kaldım onun için özür dilerim.Kalın sağlıcakla.İsmimde Necil Başaran...Nasıl tanıştıracağım kendimi diyerek heyecanlandım ismimi yazmayı unutuyordum... :eek:))

Abi merak etme 2.gençliktekiler için locamız mevcut hatta yaş ortalamasını bile düşürürsün locadaki ::smiley: ki hepsi duayenlerdir offroad konusunda istifade ederiz tecrübelerinden.

Gezenbilir yönetiminin organize ettiği bir gezi yoktur. Ama kişisel keşif gezileri olabilir. Kokusu çıkar :D

bendede 87 model toyota helux var 2 ay oldu alalı fakat difransiyel kilidi yok nerden temin ederim bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum saygılar.
teşekkürler çalışkan bey mutlaka uğrucam yanına ilgi ve alakanıza teşekkürler. siz bayrampaşa dasınız sanırım_?

Fikret arkadaşımız yarın öğleyinde Kemerburgaz civarına gezi yapacaktır. Arkadaşlık etmek isteyenlere duyuru açmıştır
Link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16973.0;topicseen

kim camur dedi yine yaaaa , aklima getirmeyin bu günlerde vaktim yok ahhh ahhhhhh

91410.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR