Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,533

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

arkadaşlar gezinin diger resımlerı araçlarını ve yorumları için
konu başlığı: (izmit samanlı dağlarına bir tur atalım dedik )

crocodile hunter' Alıntı:
arkadaşlar gezinin diger resımlerı araçlarını ve yorumları için
konu başlığı: (izmit samanlı dağlarına bir tur atalım dedik )
Tamamdır elinize sağlık bir inceleme yapalım hemen, Ugur abinin dedigi gibi bu gibi aktiviteleri paylaşalım, resimleri ekleyelim:smiley: gözümüz gönlümüz açılsın.:smiley: Ellerinize sağlık..

Selçuk hoş geldin aramıza.Yeni aracın hayırlı olsun.Artık sadece seviste değil gezilerdede görüşürüz. ;)

Levend hoş geldin köylüm. :D :D Sende kaptın virüsü artık sende iflah olmazsın ;D Senin suzi yi nezaman hazırlıyoruz off-roada ?

Arkadaşlar bugün öğrendim Tokat Çedaş da ihalesi yapılacak 2 adet V8 benzinli 1993 model çift kabin land rover defender var. 10.000 YTL muammen bedeli ile satışa çıkıyor. Araçlar temiz duruyordu. Önlerinde vinç de vardı. İlgilenen olursa yardımcı olabilirim.

Tuğsan bey.Aramıza hoş geldiniz.Bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşmanızı diliyoruz.Sezon başladı,ygezi takvimini belirledik.Yoğun bir gezi trafiğimiz olacak.Gezilerde görüşmek dileğiyle,
Saygılar;

Selamlar,
malum kum bir ortama girdiginiz zaman, arac "tekerleklerin kumu kazması" sonucu gömülmeye başlar.. Bu durumda, kum paletlerini "kuma" serip, aracı üzerinden geçirdiğinizde araç kuma batmamış oluyor. Ancak, dikkat edilmesi gereken konu, kum palteleri "taşıyıcı" olmadığı için "köprü" yapma niyeti ile kullanılmazlar.. umarım fikir verebilmisimdir.. iyi gunler dilerim, reha

herkese selam epeydir yoktum geri geldim geçtigimiz günlerde cj harttop için akdenizfibersan adı gçmşti
adana daki arkadaşlarla görüştüm kalıpları yokmuş yapamıyorlarmış.haber vermek istedim.

tasiş ten araba alan varmı aramızda
4 tane güzel duran 4x4 var ellerinde

Necil Başaran (necil), Umut Akdaş (Recidivist), Bayram (yasalğüç), Levent (levend) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...

Tuğsan (tugsan75) seni de aramızda görmek çok güzel, hoşgeldin... Yeni makinayı (Toyota Landcruiser Fj80) merak ediyorum.

merhabalar.2000 model infiniti qx4 sahibiyim.cok memnunum.2. arac olarak 96 model grand cherokee almak istıyorum ıyı durumda tuplu ruhsata işlenmış yururu de gayat ıyı bır arac kısaca ne dersınız alayım mı almayayım mı?

Necil Başaran (necil), Umut Akdaş (Recidivist), Bayram (yasalğüç), Levent (levend) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...

Tuğsan (tugsan75 hoşgeldiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR