Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,533

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

evedilaz' Alıntı:
tercihin 2 el olursa alıcagın lastik lastiklerin 0 fiyatını mutlaka sor araştır 2 el çok hesaplıysa deger bence

kesinlikle katılıyorum siteden de bu konu hakkında çok şey bulabilirsin suzukiciler hangi markayı? hangi ebatı? tercih ediyolar nereden alış veriş yapıyolar ve en önemlisi fiyatlar nasıl

şimdiden kolay gelsin yapabileceğimiz bişey olursa seve seve

Peki arkadaşlar benim aslında derdim çok fazla arazi ile değil. Hatta hiçe yakın. Sadece güvenli, geniş ve özellikle Konforlu bir araca sahip olmak istiyorum. Bu araçlar gerçekten konforlumudur yoksa, içinde bolca takırtı tukurtu sağından solundan vıcık vıcık seler gelen tiplerdenmidir. Daha önce de söylediğim gibi Hiç Jeep sahibi olmadığım için pek fazla yorum yapamıyorum. Asfalt ta huzur dolu yolculuk için güç ve konforu bu paralara yaşatır mı?

Bir diğer önemli konu ise Kaç km de bir bakıma girer ve periyodik bakımları kaça maal oluyor.

Arkadaşın dediği gibi 10 bin lira motora para harcanacaksa, bir hayli sıkıntılı bir durum. Şanzımana hiç girmeyelim. 

Tşk.

Vaktinde Yahudi bir adam koyu Katolik bir mahalleye tasinmis. Cok sure gecmeden mahalledeki herkes adama gicik olmaya baslamis.
Katolik mezhebinde cuma gunu et yenilmez, balik yenir. Lakin bu Yahudi arkadas her cuma vur patlasin cal oynasin barbeku yapiyormus.
Once uyarmislar, bir ise yaramamis. Sonra tehdit etmisler adami. Adam da Katolik olmaya karar vermis. Hemen adami bir papaza goturmusler. Papaz adamin uzerine kutsal su serpmis ve:
"Yahudi olarak dogdun, Yahudi olarak buyudun, simdi Katoliksin" demis. Toren bitmis.
Herkes rahat bir sekilde evlerine donmus. Lakin sonraki cuma tum mahalleyi yine barbeku kokusu sarmis. Katolikler hisimla adamin evine kosmuslar ve su manzarayi gormusler; adam mangaldaki etlerin uzerine su serpiyor ve:
"Inek olarak dogdun, inek olarak buyudun simdi baliksin..."
;D

ohhhhh beeeeee kurtlarımızı döktük

1 (10).jpg

1 (6).jpg

1 (11).jpg

1 (1).jpg

güzel aktivite olmuş dün bizde belgrat cıvarında gezdik ve sonra daldık camel parkuruna oldukca iyidi camurda kurtlarımızı döktük rahatladık özlemişiz yahu

DSC02095.jpg

DSC02105.jpg

DSC02069.jpg

İlker (snkl), Fatih (fatihimben) ve Selçuk (sellçuk) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Bu hafta sonu herkes çamura bulanmış anlaşılan, bende MT lastikleri deneme imkanı buldum ama neredeyse hiç fotoğraf çekmedim...

Arkadaşlar sizden ricam, gezi yapıldıktan sonra bunu forumda hep beraber paylaşmanızdır.

Ne güzel off-road yapmışsınız serbest muhabbete 2-3 resim koyarak geçiştiriyorsunuz.
Bence ''Off-Road Gezilerimiz'' bölümüne açın bir konu başlığı ve bize bu güzel kareleri gösterin :smiley: ;) .. Bu forum hepimizin..2-3-4 araçlık her off-road gezisi konu başlığı açmaya değer niteliktedir.

Selçuk yeni aracın hayırlı olsun. Sende aramıza katıldın sonunda. Uzun zaman oldu aracım arıza yapmıyor uzak kaldık. Arkadaşlara selam. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR