Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,533
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Offroadpassion' Alıntı:
Dikkat ettim tüm resimlerde Mustafa abinin Farlar tertemiz :smiley: her 15 dk bir sildinmi sayın abim :smiley: tertemiz bu farlar..

Haklısın, bende şimdi dikkat ettim... Genellikle ön cam, yan-ön kapı camları, arka cam, kapı kolları ve aynaları temizliyoruz. Fakat farları hiç hatırlamıyorum.

Etiketler

reis28' Alıntı:
sadece mustafa abinin degil cj ve diger xj lerin farlarıda temiz demekki bu araclar camura girdimi farları temiz kalacak şekilde dizayn edilmiş sanırım

jeep' Alıntı:
ya da far yüzeyi çamuru tutmayacak şekilde desenlendirilmiş.

ikiside mantıkla ama ne olursa olsun sonuç güzel ;D

hidoki' Alıntı:
NURSEN-İM hanım burası serbest muhabbet köşesi ama bu demek değil ki beni ele güne rezil et, karizmayı iki paralık et..:smiley:

sizi çamurlarda yağmurda karda çay ve yanında kurabiye servisi yaparken görmek isteriz:smiley:

vallahi caım sen onu ancaaak rüyanda bile zor görürsün ben ha çay-kurabiye servisi yapacam...hahahaha gülerim bu işe :smiley: kıskançlığının bedelini ağır ödedin bugün zaten...istersen bir daha benle inatlaşma..hatırlatırım ben oğlak burcu kadınıyım haa yükselenimde tam bir aslan istersen bir daha düşün derim sana hidokii :smiley: ayrıcaaltını çamura atmışlar altın gene parlamış altınsan merak etme karizmana birşey olmaz sen anladın beni hahahahaaa :smiley: sevgiler yarın iş yerinde görüşürüz...aracınla gel bizim iş yerine yakın bi dere buldum bol çamur var ... bakalım karizmanı azcıkda orda görelim...:smiley: ne kadar altın.... :smiley:))))))))))

mogzilla' Alıntı:
NURSEN- İM bizler de o resimden pek aşağı kalmayız. ;D
Ayrıca çamuru seven çok iyi bayan pilotkarımız var.
Sizleri de aramızda görmek isteriz.

1314255.jpg

inşallah mogzilla (nadir bey)...tek temennim bu . ancak benim araçda telsiz yok-u kilit yok-makara yok-tepe aydınlatma yok- harita okumayı bilmem ama hidokoyu alırım yanıma sonuçta ii bir hritacı (harita müh.olurda kendileri) yazar çizer ama okur mu bilemem :smiley:))

NURSEN-İM' Alıntı:
vallahi caım sen onu ancaaak rüyanda bile zor görürsün ben ha çay-kurabiye servisi yapacam...hahahaha gülerim bu işe :smiley: kıskançlığının bedelini ağır ödedin bugün zaten...istersen bir daha benle inatlaşma..hatırlatırım ben oğlak burcu kadınıyım haa yükselenimde tam bir aslan istersen bir daha düşün derim sana hidokii :smiley: ayrıcaaltını çamura atmışlar altın gene parlamış altınsan merak etme karizmana birşey olmaz sen anladın beni hahahahaaa :smiley: sevgiler yarın iş yerinde görüşürüz...aracınla gel bizim iş yerine yakın bi dere buldum bol çamur var ... bakalım karizmanı azcıkda orda görelim...:smiley: ne kadar altın.... :smiley:))))))))))

sen varken daha fazla çamura ne hacet:smiley:)
pes ediyorum tamam, en güzel sen döversin:smiley:................

snkl' Alıntı:
ilker şenkal antalyadan harita nühendisiyim arcım 93 model 5,2 Jeep G.Cherokee jeep ailesine yeni katıldım sizlerle bilgi paylaşımı çok keyifli şimdiden herkese teşekkürler

ilker bey merhaba ben de harita mühendisiyim 1997 YTÜ mezunuyum.. Aslında bu off road merakı haritacılıkla birleşince daha da bir zevkli olacak gibi:smiley:
çok memnun oldum, sevgiler...

Offroadpassion' Alıntı:
Öncelikle aramıza hoş geldiniz...İhtiyaçlarınız için bu siteyi inceleyin birçok modifikasyon paraçasını toplu alabileceginiz bir yerdir.
http://www.4xfourart.com/

Hakan Bey ilginize çok teşekkür ederim, buradaki arkadaşlık ve paylaşım gerçekten çok farklı ve güzel... sevgiyle.

benimde en kısa surede çamura bulanmam lazım dün ömerli barajındaydım sabahladım kamp
balık avı falan ama camur bulamadım derınbı su birikintisine hızlı gıderken cakıldım cok
güzeldi o kadar :-\

he bu arada daha önce aracın resımlerını yollamamıstım yorumlarınızı beklerim

bencede bir an önce hafifden çamurlanması gerek.çok temiz yaa olmamışşş cıx cıx cıx....:smiley:
dip not :smiley: bakınız mogzillanın jeep ine:smiley:)))

mogzilla arabayı camura sokmamış :smiley: boyacıda çamura boyatmışş
bugun aksama doğru ben kaçarım köpeğimide alırım gps imide kaybolurum
artık kimse bulamaz
ama tek başıma güvenli değil biliyorum ama daha özğür

ilker snkl bey aramıza hşgeldiniz..umarım formumuzda kalıcı ve talımımcı olursunuz...antalyaya kucak dolusu sevgiler ve selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR