Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,556
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

yuysal' Alıntı:
Hoşgeldiniz Hidayet bey (sanırım isminiz Hidayet).
Gezi konusuna gelince.Çok yakın bir zamanda bir tanışma gezisi düzenleyeceğiz.Nispeten kolay bir parkurda,her 4x4 ün gelebileceği bir gezi yapılacak.Yarınki off-road yönetim potlantısında ayrıntıları ve gezi tarihini belirliyeceğiz.Büyük olasılıkla cuma günü gezi başlığı açılır.
Gözünüz forumda ve off-road gezilerimiz bölümünde olsun.
Çok yakında tüm off-roadcu dostlarla görüşmek dileğiyle.
Herkese Saygılar;
merhabalar yuysal bey siz gene hidayet beye hidoki deyin de gene beni kıskanır falan; neden nursen-im e nikiyle konusuyosunuz da bana ismimle hitap ediyorsunuz demesin valla çok kıskanmış gördüm onu bu aralar...evet gezilerinizi 4x4 gözümle bekliyorum..sevgi ve saygılarımla....

Etiketler

Yükselciğim bu da sana hediyem olsun.
Geçmiş zaman olur ki ..............................

1314290.jpg

mogzilla' Alıntı:
NURSEN- İM bizler de o resimden pek aşağı kalmayız. ;D
Ayrıca çamuru seven çok iyi bayan pilotkarımız var.
Sizleri de aramızda görmek isteriz.

1314255.jpg

süper yaaa vallahi harika banmışsınız çamura :smiley:)))))))) bende istiyomm da omo yla çıkar dimi :smiley:)))))))) çamurlara birebir olan alo muydu yoksam :smiley:)))))

Geçmiş zaman olur ki .............................. ; derken mazide kalmış yarım bir hesaplaşma davası varmış gibime geldi... hehehehehe devri alem olur gün dönerse yüksel beyin size olan cevabını sabırsızlıkla bekliyor olacagım...

NURSEN-İM' Alıntı:
Geçmiş zaman olur ki .............................. ; derken mazide kalmış yarım bir hesaplaşma davası varmış gibime geldi... hehehehehe devri alem olur gün dönerse yüksel beyin size olan cevabını sabırsızlıkla bekliyor olacagım...

Yanlış anladınız.Geçmiş zaman olur ki , hayali cihana değer manasında söylemiştim.
Ayrıca bizim grubumuzda asla ve asla hesaplaşma olmaz ; olsa olsa dayanışma olur.
Bu araç Yüksel kardeşimin eski aracı.Şu anda başka bir üyemize ait.

mogzilla' Alıntı:
Yanlış anladınız.Geçmiş zaman olur ki , hayali cihana değer manasında söylemiştim.
Ayrıca bizim grubumuzda asla ve asla hesaplaşma olmaz ; olsa olsa dayanışma olur.
Bu araç Yüksel kardeşimin eski aracı.Şu anda başka bir üyemize ait.

hımm aslında ben bu şıkkıda düşündüm ama nedense sanki hesaplaşma demiyelim de hava atma gibi geldi heheheh bu arada aydınlattığınız için teşekkürler..en azından konuya fransız kalmadım...

Hey gidi balaban hey.Ne debelenmiştik çamurlarında.Valla Nadir abi çok iyi oldu teşekkür ederim.Gözümde canlandı anılar.(Coşkun Sabahın anılar şarkısı gibi oldu) :D :D :D

Fotoğrafları gördükçe çamurun kokusu burnuma geldi yav. :D :D Ara vermeyelim çamura devammm ;)

IMG_9406.png

IMG_9543.png

IMG_9546.png

IMG_9659.png

camur diyince ,, 10 austos 2008 sinop offroad oyunlarinda kapi görevlisi 13-14 yaslarinda bir genc ben kapidan gecerken bana söyle sordu .
----- abi yaaaa bir önce gecen arabanin kapi numarasi kac ya camurdan okunmuyor ??? :smiley:)
cok asiri camur yok ama yinede cogu aracin kapinumarasi okunamaz olmustu.. asagida oldugu gibi ( Himmet abi yüksek müsadenle senin araci örnek aldim )
offroad_2366190.jpg

merhabalar yuysal bey siz gene hidayet beye hidoki deyin de gene beni kıskanır falan; neden nursen-im e nikiyle konusuyosunuz da bana ismimle hitap ediyorsunuz demesin valla çok kıskanmış gördüm onu bu aralar...evet gezilerinizi 4x4 gözümle bekliyorum..sevgi ve saygılarımla....

Sevgili yuysal bey, ilginize teşekkür ederim. yarınki toplantınızda konuşacağınız hafif off raod tanışma gezimiz konusunda küçük bir ricada bulunmak isterim; bilindiği üzere önümüz bayram ve bayramda çoğunlukla istanbul dışına gidiliyor.. belki de tanışmak isteyip de bayramda burda olamayacaklar olabilir (beim gibi).. o yüzden gezimizi bayram sonrası bir güne ayarlama imkanınız olabilirse memnun olurum.. tabi bu sadece bir fikir..
Çlışmalarınızda başarılar dilerim.. herkese saygı ve sevgiler:smiley:

NURSEN-İM hanım burası serbest muhabbet köşesi ama bu demek değil ki beni ele güne rezil et, karizmayı iki paralık et..:smiley:

sizi çamurlarda yağmurda karda çay ve yanında kurabiye servisi yaparken görmek isteriz:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri