Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,556
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

e.postacı' Alıntı:
sevgili arkadaşlar araç benim bi akrabamda markası lada modeli niva 1600 motor özel olarak trabzon veya rizede olması lazım yapıldı kendiside o şahıstan aldı.. içi tamamen deri döşeme dıştan tamamen range rover sport a benzetilmeye çalişılmış gerçekten keyifli bi okadarda dikkat çekici 4x4. eğer varsa resimleriniyükleyeyim..

teşekkür ederim aydınlattıgınız için gercektende ici güzelmiş. ne yapsak ya benim jeepide hummer a mı benzetsek ne...

Etiketler

offroad la alkolün hiçbir alakası yok bence ama sizin offroaddan maksadınız 4x4 ünüzle sahil kenarında kuytu bir yer aramaksa o başka

Arkadaşlar selam.. ben üye olalı bayağı oldu ama (yaklaşık 1 ay:smiley: hiç kimse bana hoşgeldiniz falan demedi kıskanmadım desem yalan olur.. niye yani, nursen-im in samurayı var da bizim yok diye mi:smiley:

kısacası bir tanışma tarzında hafif off road keşif gezisi karşık bişeyler yapalım istiyorum... sanırım benim gibi yeni çok arkadaş var ve hepsi istiyor bunu... yönetici arkadaşlara bir kez daha TEKİDEN duyurulur............

Özellikle Hakan IRIKLI Bey'in teknik bilgilerinden bayağı istifade edeceğiz diye düşünüyorum, o yüzden kendisinin de ilk gezimizde bizim önümüzde olması beni mutlu eder... sevgi ve sitemlerle:smiley:

ya yok bir önceki arkadas degisik ifade kullanmista , bende o yöne cektim , sildim zaten ....

hidoki hos geldinaramiza arkadasim tanisma bölümünde kendini tanitirsan , hos geldin diyen daha cok olurdu .... ;)

Mesai bitmeden bu hoşgeldinler güzel oldu valla:smiley: Hoşbulduk!
Artık burdayım, çok güzel olacak, bunu hissediyorum:smiley:

buda offroad.....

schlammtarn.jpg

hidoki' Alıntı:
Arkadaşlar selam.. ben üye olalı bayağı oldu ama (yaklaşık 1 ay:smiley: hiç kimse bana hoşgeldiniz falan demedi kıskanmadım desem yalan olur.. niye yani, nursen-im in samurayı var da bizim yok diye mi:smiley:

kısacası bir tanışma tarzında hafif off road keşif gezisi karşık bişeyler yapalım istiyorum... sanırım benim gibi yeni çok arkadaş var ve hepsi istiyor bunu... yönetici arkadaşlara bir kez daha TEKİDEN duyurulur............

Özellikle Hakan IRIKLI Bey'in teknik bilgilerinden bayağı istifade edeceğiz diye düşünüyorum, o yüzden kendisinin de ilk gezimizde bizim önümüzde olması beni mutlu eder... sevgi ve sitemlerle:smiley:

aaaa gördüm ama böylesini görmedim...yaw arkadaşım hidayet ne KISKANÇ mıssın sen ölee :smiley: ya wallahi 1 yaşıma daha girdim..bikerem benim samurayım yok kii JIMNY im var abisi :smiley: ...... tekrar hoşgeldin hidayet de sen bana hoşgeldin demedin ne olcek şimdik haa bende sitemlerime başlim mii yarın çekeceğin var benden görürsün sen...

hidoki' Alıntı:

Hoşgeldiniz Hidayet bey (sanırım isminiz Hidayet).
Gezi konusuna gelince.Çok yakın bir zamanda bir tanışma gezisi düzenleyeceğiz.Nispeten kolay bir parkurda,her 4x4 ün gelebileceği bir gezi yapılacak.Yarınki off-road yönetim toplantısında ayrıntıları ve gezi tarihini belirliyeceğiz.Büyük olasılıkla cuma günü gezi başlığı açılır.
Gözünüz forumda ve off-road gezilerimiz bölümünde olsun.
Çok yakında tüm off-roadcu dostlarla görüşmek dileğiyle.
Herkese Saygılar;

NURSEN-İM' Alıntı:
çamur banyosu dediysem bu kadar da demedim abiler yaaa ...annem kızar hatta döfer bileee :smiley:))))))))

NURSEN- İM bizler de o resimden pek aşağı kalmayız. ;D
Ayrıca çamuru seven çok iyi bayan pilotkarımız var.
Sizleri de aramızda görmek isteriz.

1314255.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR