Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,533
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar geleneksel off-road oyunları geçenseneki gibi pamukova yaylasında 1-2 kasım tarihlerinde yapılacaktır.Bilgilerinize.Detaylı bilgiler Ekim ayında İsoff sayfasında bulabilirsiniz.
Musatafa abicim nedemek enkısa zamanda azalım lütfen benim ufaklık asfaltta gezmekten sılkıldı,çamur banyosu istiyorum deyip duruyor.Bu arada bi önceki mesajımda off-road oyunlarıyla ilgili mesaj attım ama ondan önce muhakkak action yapalım.

Etiketler

MK51' Alıntı:
Necil Başaran (necil), Umut Akdaş (Recidivist), Bayram (yasalğüç), Levent (levend) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...

Tuğsan (tugsan75) seni de aramızda görmek çok güzel, hoşgeldin... Yeni makinayı (Toyota Landcruiser Fj80) merak ediyorum.

pancarmotorcu' Alıntı:
Necil Başaran (necil), Umut Akdaş (Recidivist), Bayram (yasalğüç), Levent (levend) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...

Tuğsan (tugsan75 hoşgeldiniz

Teşekkür ederim, hoşbulduk ;) Şuan için gencim ve offroad araç alacak maddi imkana sahip değilim ama bu imkanı yaratmak için elimden geleni yapacağım :smiley: Gezi fotoğraflarınız çok güzel, hayattan keyif almasını bilen insanlar olduğunu görmek de çok güzel bi keyif benim için..

aramiza yeni katilan tüm arkadaslara hos geldin ..
iste buyrun Marlin Monroe bile defenderci... ;D ;D ;D ;D

marilyn_landrover.jpg

Kum paleti ile alakalı sohbet //Teknik bölüme taşınmıştır

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16899.0

bu araç satılığa çıkmış. inşallah feyzi bey ihtiyaçtan değilde, daha da iyi bir araç yapmak için satıyordur.. alana şimdiden hayırlı olsun.. ah bari arabayı kasaya alıp bu şekilde boyatmak ne kadara patlar bi bilgi verse feyzi abi :smiley:)

http://www.sahibinden.com/emsalsiz_masrafsiz_ofrooad_araciWQQaXQQ10508339WQQpXQQdisplayitem

Terminator The Sarah Connor Chronicles dizisini izleyen var mı? Sanırım Jeep sponsor diziye, sokaktan falan çaldıkları araçlar bile Jeep bir bakıyorsun XJ, bir bakıyorsun Wagoner, kendi araçlarıda Rubicon'du, şimdilerde Commander ve Dodge Ram var. son bölümlerden birinde eski model bir Toyota LC vardı, öndeki Toyota yazısını tuhaf bir hale sokmuşlardı TOOA gibi bir şey görünüyordu ;D

yok degilim esim cerkez belki ordan kapmisimdir diyecegim farkinda olmadan o tür lehceyi ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR