Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,077
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Benim söylemek istediğim, paylaşımın güzel oldugu ve burada yapılanlar'ın ve yazıların bu gibi işler yapacaklara örnek ve yol gösterici olduğudur, yok süphesizki her off-roadcu aracına bağlıdır, burada yazı veya paylaşım yapmayan arkadaşların daha az bağlı olduğunu söylemek dogru değildir. Örnek verecek olursak Türkiyede Suzuki vitaraya modifikasyon yapan tek kişi ben değilim, ama diger Suzukiciler de burada yayınlamasalarda en az benim kadar araçlarına bağlı ve severler diye düşünüyorum, bir markaya ithaf etmeden daha yukarıdan objektif ve genel bakış açısının ve paylaşımın güzelliği konusuna vurgu yapmak isterim.

Etiketler

Ben kimsenin aracına ilgisiz demek istemedim. Garaj bölümü için, interneti karıştırın bu kadar bilgiyi ve tecrübeyi birarada bulabileceğiniz Türkçe bir kaynak yoktur. Araçların markaları ve sahipleri arasında bir ilişki kurmaya çalıştım. Yani jeep marka araç sahipleri neden bu kadar çok katılım göstermişler, bunu merak ettim. Tabi bu görüntüleme sayısı tam olarak bunun cevabını vermeyebilir. Yada Jeepler çok bozuluyor, insanlarlar diğer araçlara göre daha fazla çözüm arıyor da denebilir. Ama ilginçtir, özellikle cj sahipleri biribirine çok benziyor. Mesela Orkun beyin de benim de bir kulağımız duymuyor :smiley: Bu demek değildir ki iki kulağı duyan cj ye binemez. Ama bir tarafımız hep eksik.

jeep' Alıntı:
Mesela Orkun beyin de benim de bir kulağımız duymuyor :smiley: Bu demek değildir ki iki kulağı duyan cj ye binemez. Ama bir tarafımız hep eksik.
Ozaman anlaştık :smiley: sayılır..Kulak rahatsızlıgı genel CJ hastalıgımıdır :smiley: :smiley:

pancarmotorcu' Alıntı:
araya birde nissan girsin nissan tek kabin 4x4 Görüntülenme.... 2439 belki biraz japon amerikan dengeleriz
Saygılar diyorum..:smiley: garaj bölümünde nissan'ıda eklerseniz süper olur..diye düşünüyorum..

Offroadpassion' Alıntı:
Kulak rahatsızlıgı genel CJ hastalıgımıdır :smiley: :smiley:

Sanırım evet.Hafta sonu maymunla (willys) Şile'ye giderken Ömerli ışıklarda yanıma bir araç yanaştı.Kimdir diye baktım,köyden bir abim'miş.''yav bir saattir korna çalıyorum duymuyormusun be kardeşim'' dedi.Cevabım ''yooo'' oldu. :D :D Gerçekten hiç birşey duymadım.Lastik sesi ve motor homurtusundan başka. :D :D

Aracımın satışı ile ilgili fotoğraflar eklenmiştir ve yeni fiyat biçilmiştir. İlgilenenlere..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12838.new#new

yuysal' Alıntı:
Sanırım evet.Hafta sonu maymunla (willys) Şile'ye giderken Ömerli ışıklarda yanıma bir araç yanaştı.Kimdir diye baktım,köyden bir abim'miş.''yav bir saattir korna çalıyorum duymuyormusun be kardeşim'' dedi.Cevabım ''yooo'' oldu. :D :D Gerçekten hiç birşey duymadım.Lastik sesi ve motor homurtusundan başka. :D :D
Yüksel sanada geçmiş olsun ozaman :smiley: demek CJ alan kulakları kaybediyor..Size kornada fayda etmiyor.:smiley: :smiley:
Ozaman CJ sürücülerine yandan yaklaşıp, el feneri ile (ışık) mors alfebesi yoluyla heberleşicez :=)

Tıkalı kulaklar itina ile açılır.
Bunu da duymazlarsa benim yapableceğim fazla bir şey yok. ;D

1168584.jpg

mogzilla' Alıntı:
Sayın abim aman bunları yanımıza gelip çalma..
Korkudan Şanzumanı filan düşürürüz mazallah :smiley: :smiley: :smiley:

Bence Jeep'lere daha çok modifikasyon yapıldığı ile ilgili... esasında o kadar modifiyeli Disco varken sadece MERT'in yazıp paylaşmasıda tuhaf.. Esasında formları da hareketlii...

jeep' Alıntı:
11.880 değerinin 9.675 i yani %81 i jeep marka araçlara ait olması, jeep sahiplerinin araçlarına biraz daha bağlı olduğu gösterir mi acaba?

Nadir Abim,

Bunlar benim sağlam kulağı alırsa yanında işe başlarım ona göre :smiley:

mogzilla' Alıntı:

arkadaşlar bu pazar Ağva tarafında debelenecek olan var mı sessiz ve gizli bir koy bulmak için.zira denize girmek istiyoruz ve kalabalık olmasın istiyoruz.en azından adres veren olursa seviniriz...

mogzilla' Alıntı:

1168584.jpg

Arkadaşlar herkese selamlar... Nadir abicim geçen gün bizim sitede limousine ve araç konvoyu eşliğinde kız isteme olayına yeltenen bir grup vatandaşın, başında davul zurna gürültüsü bütün siteye kapladığı sırada :mad: benim sarı civcivle yanlarından geçmekteydim.Yukarıda resmini gördüğünüz muhteşem kornaya bastığımda eğlence durdu! Davulcu ve zurnacı arkasını dönüp bu ses ne diye baktılar ;D Onlar benim kendilerini kutladığımı sanıyorlardı halbuki amaç rahatsız edilen site halkına yardımcı olmaktı :mad: ;D ( www.itiraf.com ' a yazmak lazım :smiley:)

Siteden ayrıldılktan sonra bence davulcu ve zurnacı Unkapanındaki müzik aletleri satan dükkana koştular ve konuşma şuydu sanırım :
_ Usta bunlardan ses çıkımıyor,biz duymuyoruz daha kuvvetli birşey yok mu ya ;D ;D ;D

Fikret (devilkiss), Ahmet (grand5200) ve Hakan (sj410) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR