Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,062

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

off road gezilerinde en fazla tercih edilen yöreler hangileri kalıplaşmış yerleremi yoksa ilgi çeken yeni yerleremi gidiliyor?
 

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ARKADAŞLAR SELAMLAR BEN YENİ ÜYEYİM BİLGİNİZ VARSA BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM TOYOTA LAND CRUISER 1987 FJ60 HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN VARMI ACABA FİYATI ÖZELLİKLERİ
 

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ankarada Kızılay ihalesinden çıkmış aracı alacaksınız sanırım. Ancak bu konuyu Araçlar, Toyota bölümünde sorarsanız arkadaşlar size daha iyi yardımcı olacaktır.

Söz konusu bölüme buradan ulaşabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=180.0

Bir de tanışma bölümüne kendinizi eklerseniz sizi daha iyi tanırız.
O da burada
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

Saygılar.
 






Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Cj ile defenderı mukayese ile alakalı mesajlar, yeni bir başlık açılarak ''araçlarımız'' bölümüne taşınmıştır.
İyi sohbetler..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15660.0
 






Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Şilede kimleri tanıyorsun Hakan? Benimde birkaç tanıdığım var Şilede :D :D :D
 





Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Bak bir off-road'çu hazır kıta bilenmiş bekliyor ;) Tamam Fatih kardeşim gel :smiley: Onlardan bi cacık olmaz :D
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Mesajlar
1,524,086
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst