Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,080
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Evet ekip bir yerlerde hehalde ses seda yok .Çamur sefası var herhalde biz eve cakılı kaldık bu havada :mad:

bugün ankara güründe gezi vardı herhalde ondan ses seda yok

Etiketler

Sn ''toofun ''Tufan Özdoğan ve ''black '' arkadaşlarımız, aramıza hoşgeldini ..iy paylaşımlar dilerim..

Serdar (SRC ATO DESİGNE), Murat (TuRK), Tufan (toofun) ve (black) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

mustafa abi merhaba
nasılsın iyimisin
ben vitara aldim, sımdılık en ideal o geldi
yakında varmı yolculuk bıryerlere
hafıften baslayalım dıyorum:smiley:
saygılar

Hep düşünüyoruz, şu anda kesin planlanmış bir gezi yok ama olacak. Senin aracın durumu/sınıfı nedir?...

abi henuz ekleme yapmaya fırsat olmadı, yanı sızın sınıfa gore D sınıfı
ama sonbaharda 3 ınch yuksetme ve vınc dusunuyorum
bu halıyle sadece hafıf off roadlara katılabılırım
resım koydum umarım gelır

IMG0043A.jpg

bende şimdi baktım arac sınıflandırmasına benim niva da A sınıfından bir eksik kilit kalmış görünüyor birde üye arac listesi gözüme ilişti gezenbilirin offr-road gezilerinde yer almak için sabırsızlıkla bekli yorum üye arac listesine girmek için ne yapmak gerekiyor

Off-road Araçlar bölümünde araçları ve yapım hikayelerini (modifikasyonlarını) paylaşan arkadaşların
toplam görüntüleme sayısı 11880'e ulaşmıştır.. Ençok bakılandan sıralama yaparsak.. 1990 land/110 en çok bakılan
araç olarak görülmektedir. Gerçi yayınlanma tarihide çok önemli ancak.. Şu an itibariyle bizler gibi birçok meraklı insanın bakıp incelemesi ve yorumlaması güzel bir olay, paylaştıkça yorum aldıkça dahada güzel olacak diye düşünüyorum..

Emek veren ve Garaj bölümünde hikayelerini paylaşan tüm arkadaşlara birkez daha tşk ediyorum..

1990 Land Rover Defender 110 / 2526 Görüntüleme..
1980 Jeep CJ-7 / 2038 Görüntüleme..
1980 Jeep CJ-5 / 1785 Görüntüleme..
1994 Jeep Cherokee Sport (XJ) / 1636 Görüntüleme..
2006 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD / 1325 Görüntüleme..
1998 Jeep Cherokee Country (XJ) / 1176 Görüntüleme..
2000 Suzuki Vitara 1.6 JLX / 1106 Görüntüleme..
1996 Land Rover Discovery I 300TDI / 1099 Görüntüleme..
1980 Jeep (CJ-6'dan Kesme) CJ-7 / 960 Görüntüleme..
1979 Jeep CJ-7 CJ7V8 / 755 Görüntüleme..
Toplam / 11880 Görüntüleme..

11.880 değerinin 9.675 i yani %81 i jeep marka araçlara ait olması, jeep sahiplerinin araçlarına biraz daha bağlı olduğu gösterir mi acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
gezmekguzel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR