Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,778
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ben kışı özledim yaa, sinek olmaz, böcek olmaz, kene olmaz, yazlıkçı-piknikçi trafiği olmaz mis gibi ::smiley: Bu arada bir telefon numarası alacaktım şimdi aklıma geldi kusura bakma :-[

Etiketler

Fatih hoşgeldin be yav.Nerelerdeydin özlettin kendini.İstersen kendini tanışma köşesibde yeniden tanıt :D :D :D

yoktum orkun 1,5 aydır film çekiyoduk ağar bi işti ananmdan emdiğim süt burnumdan geldi dün bitirdik bende attım kendimi gezenbilire er meydanında görsem artık senin mavi tosunu atinin orda gördümde merdiven olmadığı için binemedim ::smiley:

yuysal' Alıntı:
Fatih hoşgeldin be yav.Nerelerdeydin özlettin kendini.İstersen kendini tanışma köşesibde yeniden tanıt :D :D :D
huhahahaha koptum selam yüksel doğru diyosun ama siz kadim dostlarımıza görsel ziyafet çektirmek soğuk kış günlerinde sıcak bir dünya yaratmak vaybe ne filmdi dedirtmek için gecemizi gündüzümüze kattık bilete vereceğiniz her kuruşun hakkını vermeye çalıştık

parodi' Alıntı:
ismimin altında neden "kampIII" yazıyo uğur abi ::smiley: ::smiley: ::smiley: bu hafta gaz odasına kampIII gitmesin ;D

Bu kadar konuşursan yakında rütbelerin sökülür ve Zirve'ye ulaşırsın :D Bu arada hoşgeldin :D

eee 2ay sustum be abi bi yerden çıkıyo işte bi nevi patlama hali... hoşbuldum benim rütbe yine gevezelikten çok mesaj yazmaktandır yoksa offroad hususunda rütbemiz ne olaki... 8) 8) 8)

eyvallah abi ehh artık gezi haberlerini bekliyorum dört gözle helede ordu gezisinde yazdığım gibi bi karadeniz turu olsa misal...

;D

BolbuzJack' Alıntı:
Ben kışı özledim yaa, sinek olmaz, böcek olmaz, kene olmaz, yazlıkçı-piknikçi trafiği olmaz mis gibi ::smiley: Bu arada bir telefon numarası alacaktım şimdi aklıma geldi kusura bakma :-[

Geçmiş olsun :smiley: sen kamerayı sıcak tut ama... sen gideli CJ sayısı arttı ve daha da artacak gibi... retro takılcez artık... siyah beyaz çekebiliyor dimi senin kamera ;D

parodi' Alıntı:
yoktum orkun 1,5 aydır film çekiyoduk ağar bi işti ananmdan emdiğim süt burnumdan geldi dün bitirdik bende attım kendimi gezenbilire er meydanında görsem artık senin mavi tosunu atinin orda gördümde merdiven olmadığı için binemedim ::smiley:

eyvallah orkun...senin dana44'ün üstüne housingle kamera bağlayıp dereye sokmak lazım ne resim olur dadından yenmez ;D fena yükselmiş hatta difransiyellerin üstüne birer koltuk at birer yolcu daha gelir orda hihohihohihoh ;D

(byseyyah) ve Engin Çiftcioğlu (engincez) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...

Kamil Yay (kamilyay) arkadaşım, sana da tekrar hoşgeldin...

MK51' Alıntı:
Ne filimler çeviriyorsun sen bakalım Fatih?... Ne zaman geliyor senin makina?...

osmanlı cumhuriyeti isminde enteresan bir film yaptık ama görücüye kasımda anca çıkar.makina konusunda heran herşey olabilir mustafa abi 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR