Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,820

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

arkadaşım cj5 harttap çok zor bi olay ben bu işi 4 aydır kovalıyom 1500 ytl en az maliyeti hoşbişeyde olmuyo ist yapan var
orjinal olarak cj 5 için zaten yok 7 den kesme oluyo o fena deyil ama 2000 ytl çıkar gene bi bestap al daha iyi

Rallici cj5 aramıza hoşgeldiniz..İyi paylaşımlar..Fatsa'yı çok seviyorum.3 sene oturmuştuk.Her senede Rize'ye giderken limanın oradaki çınarın dibinde çay içerim :smiley:

Mustafa Karter (karter) ve Sezai Süzen (Rallici cj5) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...

Arkadaşlar Hepinize Teşekkür Ederim Hoş Bulduk Da Ya Bu Kadar Hardtop Pahallıya Geldiğini bilmiyordum Benim Bildiğime Göre Cj5 İn orjinal hardtop varmış Galiba Sıfırı 1500 ytl imiş.

Arkadaşlar USA Dan Buraya 0 Bir Tente CJ5 İçin Getirtsek Takması falan Filan derken Ne Kadara Mal Olur ??? ???

Arkadaşlar Şöle Güzel Bi Lastik Fiyatı Birde Resimini Atarsanız Memnun Olurum Paylaşım İçin Saolun Arkadaşlar (OFF ROAD LASTİĞİ) Çıkma Yeni De Olabilir 2.Elde Olabilir Bi İlgilenirseniz sevinirim ;)

Deep' Alıntı:
Çok ihtişamlı duruyor.
Mert Arkadaşım Aracımın diferansiel Kapaklarını Krom Yaptırıyımmı Bana Bunun Hakkında bilgi verebilirmisin senin aracında Krom Bi Bilgi Verirsen Sevinirim.

kardeş sen cadde mi yapacaksın offroad mu? ona göre cevap verelim.. diff kapakları krom olursa asfalttan inmeyeceksin demektir.

jeep' Alıntı:
kardeş sen cadde mi yapacaksın offroad mu? ona göre cevap verelim.. diff kapakları krom olursa asfalttan inmeyeceksin demektir.
Ne Alaka Göktüğ Kardeşim Bizim Grupta Cj8 in kısaltılmışı bestop sıfır tente krom eksesuar full 4 vites şanzuman vs ama adam bizim girmediğimiz yerlere giriyo neden defransiyel kapağı krom olunca çamura girilmiyomu??

jeep' Alıntı:
Ben sadece bilgi almak için sordum

hayır garip geldi bana.. insanlar diffleri korumak için sac filan yaptıryorlar, çünkü darbeye en açık yer. Krom o kadar sert bir malzeme değil sonuçta çizilecek ve görünümü bozulacak. o yüzden dedim ben. ALAKASI burada..

jeep' Alıntı:
hayır garip geldi bana.. insanlar diffleri korumak için sac filan yaptıryorlar, çünkü darbeye en açık yer. Krom o kadar sert bir malzeme değil sonuçta çizilecek ve görünümü bozulacak. o yüzden dedim ben. ALAKASI burada..
Ben Yaptırırsam Zaten Off roada Falan giderken bende Sert demirden yapılan korumalı defransiel kapağı var ben yazın spor görünüm alakasından demiştim krom defransiel kapağını bilgi verdiğin için saol arkadaşım bak benim aracım off roada giderken bende korumalık demiri bile var İŞTE RESİMİ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,627
Kaydolan Son Üyemiz
Küçük Ahmet

SON KONULAR

Geri