Mert Arkadaşım Aracımın diferansiel Kapaklarını Krom Yaptırıyımmı Bana Bunun Hakkında bilgi verebilirmisin senin aracında Krom Bi Bilgi Verirsen Sevinirim.Deep' Alıntı:Çok ihtişamlı duruyor.
Ne Alaka Göktüğ Kardeşim Bizim Grupta Cj8 in kısaltılmışı bestop sıfır tente krom eksesuar full 4 vites şanzuman vs ama adam bizim girmediğimiz yerlere giriyo neden defransiyel kapağı krom olunca çamura girilmiyomu??jeep' Alıntı:kardeş sen cadde mi yapacaksın offroad mu? ona göre cevap verelim.. diff kapakları krom olursa asfalttan inmeyeceksin demektir.
Ben sadece bilgi almak için sordumjeep' Alıntı:kardeş sen cadde mi yapacaksın offroad mu? ona göre cevap verelim.. diff kapakları krom olursa asfalttan inmeyeceksin demektir.
Ben Yaptırırsam Zaten Off roada Falan giderken bende Sert demirden yapılan korumalı defransiel kapağı var ben yazın spor görünüm alakasından demiştim krom defransiel kapağını bilgi verdiğin için saol arkadaşım bak benim aracım off roada giderken bende korumalık demiri bile var İŞTE RESİMİjeep' Alıntı:hayır garip geldi bana.. insanlar diffleri korumak için sac filan yaptıryorlar, çünkü darbeye en açık yer. Krom o kadar sert bir malzeme değil sonuçta çizilecek ve görünümü bozulacak. o yüzden dedim ben. ALAKASI burada..
SAOL ARKADAŞIM SİZİN MAKİNA NASIL BİŞEY?Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:güzel makinaymış.
bana düşmez ama küçük harfle yazsan daha güzel olacak.. bu arada mavi cj-5 benim.Rallici cj5' Alıntı:SAOLUN ARKADAŞLAR DAHACA YAPTIRMADIM İNŞALLAH YAPTIRINCA DAHA GÜZEL OLUCAK AYRICA ŞU MAVİ JEEP SİZİNMİ ARKADAŞIM![]()