Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,752
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

mustafa bey ben cevap veya yorum yazmak gerektiğini hissetiğimde genel konular bölümündemi yazayım? bu bölüm sizin of road konusunda paylaşımları içinse bileyim.

Etiketler

Bülent'cim senin benim yerim diye ayrım kim yapabilir aşkolsun :smiley: Ama kültür ve sanat değeri taşıyan bilgilerin ''Serbest Muhabbet'' köşesinde uzun uzadıya yazarak heba olmasına gönlümüz razı gelmez. Çünkü bu başlık günlüktür.Yani 3 gün önceye kimse dönüp bakmaz. Kısa bir kaç bilginin haricinde adeta ''Geyik'' sayfası diyebiliriz :smiley:

İstediğiniz konuyu ve paylaşımı ait olduğu yere açabilirsiniz. Konu başlığını nerede açarım diye tereddüt ederseniz sizi yönlendimek görevimiz.

İyi paylaşımlar..

uğur zaten orada yazıyorum. ayrıca serbest muhabet köşesinde arkadaşlarla tartışırken farkındayım bazı bilgiler de heba oluyor. ama konuştuğum arkadaşta bu sayede bilgi sahibi oluyor ve oda bilgisini paylaşıyor diğer arkadaşlarla. doğa kanunu forumumuzda da yaşıyor. tabiatta hiç bir şey kaybolmaz.
bak yine duramadım ziyan olacağını bildiğim bir konudan bahsedeyim. şimdilerde amasra'nın kurucusu Amastris'in hayatını okuyorum. orada da geçiyor.
bazen herhangi bir konuda sempozyumlar düzenleniyor belki de sen de iştirak etmişsindir. sempozyum eski greklerde var olan şarkılar eşilğinde sulandırılmış şarap içilerek yapılan ayin demektir. tanrılarına tapınırlar. geçen yıl kadir has üniversitesinden bir profesöre söyledim. evet dedi. biz eski formları yeniymiş gibi tüketmeyi seçiyoruz. moda ve şarkılar bunun en iyi kanıtı. dedi. bence de doğru.

Behiç arkadaşım keşke bu köşemiz "geyik" dışında senin önerdiğin/yaptığın gibi muhabbet/tartışma yeri olabilse...
Uğur'un dediği gibi, yeri önemli değil, canın nasıl çekiyorsa öyle devam... Önemli olan birarada olmak.

Benim anlamadığım şey; eleştirmek deyince "olumsuz eleştiri", tartışmak deyince de "kavga/dövüş" algılanıyor.
Halbuki kendimizi geliştirebilmemiz için eleştirmemiz, eleştirilmemiz, tartışmamız gerek bana göre...

kültür bölümündede yazdım. 2 yıl sonra istanbul kültür başkenti olacak diğer 2 şehirle birlikte.
bize deniliyorki sanatsal açıdan ülkemiz gündemde olacak sanatçılarımız dünyaya açılma fırsatı bulacak.
peki geçen yılki başkentler Luksemburg ve Sibiu idi bu şehirlerden kaç sanatçıyı tanıyoruz.
hadi onlar geçti. bu yılki şehirler Liverpool ve Stavenger neredeyse yılı yarıladık. Stavenger'in hangi ülkenin kenti olduğunu kaç kişi biliyor. aslında resmi yorumlarken bu demde yazmak istemiştim. benimde severek takip ettiğim amerikan menşeli bir dizinin oyuncusu reklam çekimi için geldi geçen ay gelmeden önce internetten ülkem hakkında bilgi almış. yoksa bi haber. benim okullarımda arjantin'in coğrafyası veya amerikan devesi lama öğretiliyor. ama niye onlar bizi öğrenme zahmetine katlanmıyor. işte ben bunu düşünüyorum. başarılarımız olsa bizide gündemlerine alırlar.

hocam galiba bizlerde eksik olan hazmedemezlikten bahsediyorsunuz. haklısınız. günümüzde eleştiri aklan insanlar nedense tenkit ediğdiğini düşünüyor. kaldı ki tenkit te iyi bir şeydir. mevlana'ya sormuşlar. neyi iyi bilirsin diye haddimi bilirim demiş.

Biraz sanat ağırlıkli birşeyler yapmaya çalıştığımızda, dostlarımıza gösterip "acımadan eleştir!" deriz. Gerçek duygularını öğrenebilmek için... Bilinçli kişiler tarafından eleştirilebilmek, bir ihtiyaç ve ayrıcalık aslında...

haklısınız hocam. bu arada mevlana'dan bahsettimya siz mevlananın nereli olduğunu bilirmisiniz. herkes konyalı diye biliyorda.

Mevlana Belh doğumludur. (Bugünkü yeri Afganistan' da) :smiley: Bülent Bey; işte ben de tam olarak şu son 5-6 yorumdaki olaydan bahsediyordum. Ne güzel.. Ben dini veya siyasi değil derken zaten site yönetimiden gelen uyarıya cevap vermiştim. Tartışmanın kavga olduğunun önyargısında bulunulması beni çok fazla rahatsız ediyor aslında.. Tekme tokat ile realize edilmedikçe kavga zaten tartışma olarak korunacaktır bunu savunuyorum. Yazdıklarınız gerçekten beni etkilediği için ben de farklı bir şeyler yazışabilmekten bahsetmiştim.

Arazi taşıtları hız sınırlar, şehir içi 50 km/s, şehirdışı 70 km/s, otoyol 80 km/s ::smiley:

Evet sanırım geçen gün paralı yolda 90-100 km/s ile seyrederken ceza yedim, henüz eve gelmedi ama trafik polisi yanımdan geçerken anons edip bildirdi. Millet 150- 160 ile giderken 90-100 km arası giderken ceza yemek canımı sıktı, neyse kural kuraldır, Porsche, Range Rover, Land Cruiser gibi lüks ve hızlı arazi taşıtı kullanıcıları bu hız limitlerini biliyorlarmı acaba ;D

şükürler olsun döndüm hayata herkese selamlar ben 2aydır uzağım gideyim yazıları okuyayımda sınavlarda çakmıyım(gerçi 2aylık içeriğin gezenbilirde okunması 1ay sürer)

ismimin altında neden "kampIII" yazıyo uğur abi ::smiley: ::smiley: ::smiley: bu hafta gaz odasına kampIII gitmesin ;D

eyvallah ahmedim selam aynı kamptayız gördüğüm kadarıyla sevindim ::smiley:

mustafa kemik/istanbul kısa künye gibi olmuş mustafa abi beni aldı bi gülme dur bende yazıyım hatta fatih aydoğdu/istanbul emret komutanımda yazayım tam olsun ::smiley:

Zirveye birşey kalmadı Fatihim.
Aklimitizasyon tamam,Kondisyon yerinde,Hava şartları müsait bu geceyi de fırtınasız atlatırsak yarın zirve defterini imzalarız diyorum ben;)
Ama unutmamak lazım ki ( En iyi dağcı evine sağ salim dönebilen dağcıdır )

Keneden kurtulduk sankide... Neyse Jeep'in camlarına tel yaptırayım bare...

http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=35994&k_A=haberturk

Hoşgeldin Fatih yoktun epeydir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR