Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,718

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

En iyi offroad range'ylemi yapılır? traktörlemi yapılır?
100.000 avro para verilip alınmış sonrasında çamura saplanmış bir range görseniz tepkiniz ne olur?
Chelsea%20Tractor.jpg

İlk bakışta gülerdim tabi.Ama bu manzara off-road cular için pekte yabancı bir manzara değil :D :D :D

Elbette "bizden"ler... Her yarışta en kritik yerlerde bi-iki "dört çeker" traktör görev alıyor.

Serdar (afagan) arkadaşım aramıza hoşgeldin... Yeri ve yöresi değişebilir belki ama, o "kulübe" pek çoğumuzun hayali...

Eninde sonunda hepimizin sonu dört çeker traktör, Traktör almazsak bile araçlarımız benzeyecek ;D

veya ben bunu sevdim, hem kumsalda futbol bile oynanır ;D

http://www.youtube.com/watch?v=b1h3vcLybfA&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=0gk-yQ1H3M8&feature=related

youtube yine kapanmış... ben ne zaman forma link koysam kapanıyor ???

Gezenbilire yakışacak olan MB Trac'tır.Orman idaresinde çalışırken ağaçlandırma işlerinde kullanırdık.Dehşet bir şeydir.Almanya da aynı unimog gibi fan klüp ve forumları var.2 sene kadar evvel TASİŞ'te bir tane satılmıştı.

995677.jpg

Nadir abi yanlış anlamadım değil mi? Bu iş makinasının fan clup ı var diyorsun .. :-\

teşekkürler Mustafa Vey, hoş buldum. Hayal kurabilmek çok güzel bişi:smiley:

Jeep34' Alıntı:
Nadir abi yanlış anlamadım değil mi? Bu iş makinasının fan clup ı var diyorsun .. :-\

Ana sütünde hile var , bizde yok. ;D

http://www.unimog-community.de/index.php?name=PNphpBB2&file=viewforum&f=2&sid=fb11252d4b3fcc4fa15003d5495907aa

Tarsus çıkışındaki Koluman'nın bahçesinde çimlerin üstünde var bi tane bunlardan.arkasına da zincirle kütük bağlamışlar.yıllardan beri kıpırdamadı heralde aynı herinde duruyor hep :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR