Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,114
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

hayırlı gunler gezenbilir offroad kulubu ben size giresundan eşlik veriyorum bu sitenizi cok begendim herzmn takip ediyorum ayrıca offroad ve doga hastasıyım özellikle jeepler mesala cj5 cj8 willys gibii eski arazi makinelere hastasıym yas 27 boy 1.72 ten sarı bu sporu sevdigim için turkiye vs avrupa gibi ulkelerde takip ediyorum allah izin verrise rock crawling turkiyede bu heyecan yapmak istiyorum bu rock crawling sporunuda turkiyeye tavsiye ederim zor spor ama cok keyifli bir spor dalı bu offroad ama bir degişik şekli jeeplerle kayanın ustunde zor engelleri aşmak gibi keyifli bir maraton arakadaslar benm hikayem bitmez bilirsiniz offroadcunun hikayesi bitmez giresundan gezenbilir offroad arkadslara cok cok tesekkurlerimi diliyorum esen kalın

Etiketler

aslında bu çanakkale gezisi bir açıdan benim için dönüm noktası oldu diyebilirim. çünkü inanın gezide karşılaşıncaya kadar 6*6 araçların varlığından bile bihaberdim. artık hafta sonları zaten fotoğraf makinemle gezerken gördüğüm böyle araçlarıda karelere hapsediyorum. geçen hafta sonu ümraniye tepeüstünde galiba şimdilerde kullanılmayan bir araç gördüm. arazi aracı olduğu şüphesizde sınıfını bilmiyorum. paylaşayım istedim.

mraniyeoto1.jpg

mraniyeoto.jpg

mraniyeoto2.jpg

mraniyeoto3.jpg

Bu aracı birkaç aydır ben de izliyorum... Uzunca bir süre "satılık" levhası asılı idi.
Sonra kaldırdılar, sormak kısmet olmadı bir türlü...

Yeni arkadaşlar...
(msrk),
Mert (GhostRider),
Ekrem Şahin (çamurcu),
Üstün (büyük_okyanus),
Selcuk Dirik (RaLLY_RaiD),
Ertuğrul Bal (mad_sea_man),
Nejat Kurtkaya (nkurtkaya),
İsmail Uçar (jose andrio silva),
Yalçın Gönül (fishman).
Aramıza hoşgeldiniz...

O araç bendekinin eşidir.Gaz 69.Benimki 4 kapılı , bu 2 kapılı.Gaz sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=315.0

Son 10 dakikadır sitede benden başka kimse yok...
Kendimi çok yalnız hissettim... :-[

Selamlar; biliyorsunuz ben Azerbaycandayım. Bu Gaz69 lardan ve 6x6 kamaz, tatra, ural, kraz buralarda doğan şahin kadar sebil. Nadir abi; parca konusunda yardımcı olabilirim haberin olsun. Uygun fiat karşılığı :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Yalçın Gönül (fishman) Aramıza hoşgeldiniz.İyi paylaşımlar...
MK51' Alıntı:
Yeni arkadaşlar...
(msrk),
Mert (GhostRider),
Ekrem Şahin (çamurcu),
Üstün (büyük_okyanus),
Selcuk Dirik (RaLLY_RaiD),
Ertuğrul Bal (mad_sea_man),
Nejat Kurtkaya (nkurtkaya),
İsmail Uçar (jose andrio silva),
Yalçın Gönül (fishman).
Aramıza hoşgeldiniz...
Sağolun arkadaşlar,hoşbulduk...

sagolun. ben aslen aydınlıyım. ama istanbulda yaşıyorum işim gereği. Bizim oralarda da wills ve cj5 ler özellikle dağ köylerinde tutulur. Hemen hemen her köyden bizim ilçeye pazara bu vasıtalarla gelirler. Genelde kısa kasaları pek tutulmaz. Malum yük taşımak için kullanılıyor. Son yıllarda kısa bel diye tabir ediyoruz biz siz nasıl diyorsunuz bilmiyorum olanlar kuşadası bodrum gibi turistik beldelerde de kulanılmaya başlandı.
Benim fazla bilgim olmadığı için dikatimi çekmezdi. Demiştim çanakkale'de o 6*6'yı görmemle başladı merakım. Şehir içinde fazla yakmayacağını bilsem ve tamiri konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar edinsem (daha önce bir ladam vardı HB sanayiye girdiğimde elini ovuşturuyor bana bakıyor gibi gelirdi) pek yakında bende off roodcu olurum diye tahmin ediyorum. yada eşlik etmeye çalışırım diyelim. zira trakkinge giderken yanıma alacağım tefarruatlar fazlalaştıkça araç lazımmış gibi geliyor.

burada bizim jandarma sınıfındaki polisler; yani nahiyelerde polisin gorevini yapan askerler dahi 69 kullanıyor. Parcaları sebil. Haftada bir kac kere Turkiyeye giden gelen adamlarımızın valizinde bir seyler gonderebılırım. Parası da bixzim orada cıkolataya verdıgımız kadar :smiley: Hesapladımmda; benim arabanın sanzımanını topladıgım paraya 69 un tum transmıyonunu+on takımı+motor parcalarının cogunu ve artı bır kac sey daha alabılıyoruz. Bılmem anlatabıldım mı abı.. Emret yeter ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR