Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,794
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Su canakkaledeki Thennes aılesının Krazından satılık var. İstediği para 4.000 Dolar. Pazarlık bıle yapmadım hala. :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

iş yerim ümraniyede ve yakında galiba gebze tarafına taşıyacağız işyerini. orada arsa arayışı içinde patronlarım. nasıl olsa istanbul'a gelmek için en azından hafta sonları araba lazım olacak. malum oralarda şimdilik buralara göre bakir denilebilir. aslında bunları yazarken bir yandanda düşünüyorum kendime itiraf edemiyormuyum acaba bende gizli kalan bu duyguları diye bunların hepsinin bu hislerin ayyuka çıkması için bahane olması olasımı.?

Bülent bence Cj yi boşver..Lada alsan senin için daha sıkıntısız olur..İlla jip mi olmak zorunda otomobil al..Aydın'a da rahat gidip gelirsin.

ümraniyeden servis desteğide olan lada satıcısından lada almıştım. dostunun arabasıymış bana okuttular. önden büyük bir kaza geçirmiş makyajlamışlar.bende göstermeye aynı servise götürmüşüm bilmeden şilede anlatırım gerisini ama lada kalsın abi. gerçi parçası sudan ucuz o konuda haklısın.

Kraz'ı alsak dingillerini söksek, uçakta yolcu yanı gelmez dimi :(

corehunn' Alıntı:
Su canakkaledeki Thennes aılesının Krazından satılık var. İstediği para 4.000 Dolar. Pazarlık bıle yapmadım hala. :smiley: :smiley: :smiley:

Orkun süpersin Hocam. Aslında bence yapacağın bir iki tane hurda Unimog veya 4x4 traktör alıp vazgeçemediğin kupayı onun üstüne oturtmak. Bu işin sonu öyle gözüküyor. :smiley:

1. Operasyon bitti sayılır...2. Operasyonun tamamı planlandı, ticari alt yapı ve know-how; ne nerden alınacak, kaça maal olacak ve tabii ki teknik alt yapı ve know-how hazır...... ama önce 1. Operasyonun sonucun da çıkan "yaratığın" bize yetmemesi lazım ki 2. operasyona başlayalım ;D (biraz offroad yapalım dimi yaw..)
3. Operasyon alt yapı hazırlıkları devam ediyor...
Bu işte son nokta yok...

orsa' Alıntı:
Orkun süpersin Hocam. Aslında bence yapacağın bir iki tane hurda Unimog veya 4x4 traktör alıp vazgeçemediğin kupayı onun üstüne oturtmak. Bu işin sonu öyle gözüküyor. :smiley:

Jeepcj7' Alıntı:
Kraz'ı alsak dingillerini söksek, uçakta yolcu yanı gelmez dimi :(

ucakta dingil yanı yolcu alırlar mı onu sormak lazım bence orkun ;) dur bakayım ya; TR dönüş TIR larım oluyor. Ama nasıl ugrasacaz yaw dingil sokmeye. Komple KRAZ ı gondersek :smiley: :smiley:

yasarergun' Alıntı:
hocam lada nivaya klima işine girdi mi ruslar ?

valla hocam; hiç ilgimi cekmediği icin dikkat etmedim acıkcası; dur bakalım bi kollayayım etrafı ;)

Korhan Hocam asıl Niva'ya lazım olan arka dif. kilidi. Burada halletmeye çalışıyorlar umarım olur. Ama orada varsa içeriden kumandalı kilit Niva sahipleri için oldukça sevaba girmiş olursun.
Aslında en güzeli bir giriş çıkış yapılarak Niva için ön ve arka dif. oranları değişimi(ayna mahruti), kilit ve diğer mevzuları yaptırmak lazım...
O zaman Türkiye'de yükseltme kiti hazır olan Niva'ya 29-30'' lastik ve arka kilit takıp eşit şartlarda yani modifikasyon sonrası kahraman Niva'nın performansı görülebilir.

onur hocam; burada inanılmaz bir SUV hastalıgı ve cılgınlıfgı var ancak off - road nedemek bunu bile bilmıyorlar. Koca koca aracları asfaltta seğirtmek için kullanıyorlar. 4x4 ve 6x6 kamyonlar da azerıler için süper yük cekicileri o kadar. Ellerindeki hazınelerın farkında bıle degıller. Turkıye hic gorulmemıs motor ve donanımlar standart olarak bu ulkelerdekı araclarda mevcut. Ama dediğim gibi; hepsi altlarındaki gücün farkında bile degiller. Evet; Niva çok yaygın burada ama kilit vs.. önem veriyorlar mı bılmıyorum; zira lada hiç ilgi duydugum bır arac degıldır. Ama sizler için söz veriyorum arastıracagım. En fazla en fazla bulabılecegım sanıyorum sabıt dif içi kilittir (%100) o da belki. Ama dersen ki standart dif; şanzıman; motor parcaları; burada gercek anlamıyla sakız parasına.. KRAZ a 4000 USD isteyen adam ne yapabilir ki baska. Emin olun o arac Turkıyede olsa coktaaan sahibini bulmustuç Hatta belki de Nadir Abi nin Acmat ı ile Mog u arasındakı yerını almıstı bıleç Hem de kasasında GAZ 69 ile :smiley: :smiley: :smiley:

Derin derin uyuyoruz gibi hiç birimizden ses seda çıkmıyor..saolsun bir kaç arkadaşımızda olmasa ne gezi olucak nede resimlerini görücez...çok yavaşladık çoookk...

Arkadaşlar kendi araçlarımıza yaptığınız tadilatları paylaşabileceğimiz sayfamız açılmıştır..İyi paylaşımlar dilerim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=245.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR