Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,114

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

tıkladık ;D cok güzel olmus deniz dün aksam annenın yemeklerınden sonra dırek bununla mı ugrastın herhalde :D

yuysal' Alıntı:
Off-road cu arkadaşlar.31 mayıs 1 haziran tarihlerinde Şile Akçekese köyü sahilinde yemeli,içmeli,fasıllı,çadırlı,isteyenin bungalow evde kalabileceği paazr gününüde arazide geçireceğimiz bir etkinlik düzenliyoruz.Tüm ofroad cu arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Ayrıntılar: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12815.0

Güncel :smiley:

ÇILDIRIN... ÇILDIRIN... :D :D

http://www.izlesene.com/video/spor-galatasaray-cildirin-cildirin/318250?ref=embedv2

(ctukel) Caglar Tukel, (forester) Ersan, (mazzot) Ömür Çakır arkadaşlarımız aramıza hoşgeldiniz ..

Yeni arkadaşlarımız...

İlhan (mosquto),
Salih (FREE LANDER SALİH),
Umut Öcal (umutkaptan),
Ediz Metin (actyon sports 4x4),
Orhun Arpad (rasta),
Uğur Özmenoğlu (ugur61)

Aramıza hoşgeldiniz. Gezilerde görüşmek dileği ile...

quote author=GhostRider link=topic=9726.msg89010#msg89010 date=1210684116]
Merhabalar ,

Ben Mert. Uğur abimin sayesinde buldum bu siteyi ve kendisine çok teşekkür ediyorum :smiley: 16 yaşında genç bir Off-Road tutkunuyum. Allah nasip ederse Uğur abim bana ZJ 5.2 G.cherokee bulacak en temizinden :smiley: Alır almaz da bütün gezilerde varım bunu belirteyim :D Genç Off-Road'cı yı aranıza kabul ediyormusunuz ?
[/quote]

Hoşgeldin Mert..Zaten aramızdasın :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Hoşgeldin Mert..Zaten aramızdasın :smiley:

Hoşbulduk valla :smiley: Bu arada yanlış yere soru sordum galiba buraya sorayım tekrar..

Derelerden falan geçerken kapı kenarlarından yada başka yerlerden içeriye hiç su girmiyormu ?

Hazır derelerden söz ederken Melen Çayın da bir grup Ankara'lı doğa severin gerçekleştirdiği RAFTİNG etkinliğini izlemenizi tavsiye ediyorum, adrenalin tavan yapıyor arkadaşlar :smiley: işte linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12958.20

Off-road culardan beklenilen ilgi görmediği için HATIRLATMA gereği duydum ;D

Off-road cu arkadaşlar.31 mayıs 1 haziran tarihlerinde Şile Akçekese köyü sahilinde yemeli,içmeli,fasıllı,çadırlı,isteyenin bungalow evde kalabileceği pazar gününüde arazide geçireceğimiz bir etkinlik düzenliyoruz.Tüm ofroad cu arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Ayrıntılar: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12815.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR